TO JE TEDA ÚROVEŇ! Ódor odkazuje Čaputovej, že je HYSTERICKÁ!
17 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Nuž, pani prezidentka, takto ste dopadli! Vami poverený “predseda” vlády Vám odkiaľsi odkázal, že nemáte byť hysterická. Takto oslovila hlavu štátu Zuzanu Čaputovú na sociálnej sieti europoslankyňa Monika Beňová. Toto je fakt úroveň!

NAKA  počas zásahu vo štvrtok ráno zadržali členov bývalého tímu Oblúk z policajnej inšpekcie. Zasahovali mali aj v dome riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča a bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského. 

Dianie na Slovensku je policajný prevrat!

Dianie na Slovensku je policajný prevrat a prevrat v bezpečnostných zložkách, uviedol predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Prevrat nemôže podľa neho skončiť len vyvodením politickej zodpovednosti voči tým, ktorí to celé zorganizovali a zrealizovali. "Tu je podozrenie zo spáchania najzávažnejších zločinov proti republike, proti štátnemu zriadeniu a základom Slovenskej republiky, preto bude musieť prísť na rad aj trestnoprávna zodpovednosť voči aktérom tohto prevratu," skonštatoval Fico.

Smer iniciuje mimoriadnu schôdzu: DIANIE NA SLOVENSKU JE POLICAJNÝ PREVRAT!
Dianie na Slovensku je policajný prevrat a prevrat v bezpečnostných zložkách. Vo štvrtok na tlačovej konferencii v Prešove to uviedol predseda strany Smer-SD Robert Fico. Podľa jeho slov bude Smer-SD iniciovať zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Prezidentka Zuzana Čaputová v súvislosti s ranným zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v bezpečnostných zložkách štátu požiadala premiéra Ľudovíta Ódora, aby zvolal Bezpečnostnú radu SR. 

"Až potom, keď aj ja získam dostatočné informácie o situácii, tak sa rozhodnem, do akej miery je potrebné zvolať bezpečnostnú radu štátu k tejto situácii," uviedol premiér. "Dovtedy, kým nemáme kompletné informácie o prípade, by sme nemali robiť unáhlené závery," podotkol. 

BRIEF: Prezidentka požiadala pre zásah NAKA o zvolanie bezpečnostnej rady
Prezidentka Zuzana Čaputová v súvislosti s ranným zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v bezpečnostných zložkách štátu požiadala premiéra Ľudovíta Ódora, aby zvolal Bezpečnostnú radu SR. TASR o tom informoval prezidentkin hovorca Martin... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Už vieme, prečo sa zbavili Šimka

"Máme tu takúto situáciu. Zatýkajú čelných predstaviteľov bezpečnostných zložiek. Prezidentka vyzvala na zvolanie Bezpečnostej rady štátu. Ňou poverený “predseda” vlády jej odkiaľsi odkázal, že nemá byť hysterická," zamýšľa sa nad vzniknutou situáciou Beňová (Smer-SSD).

"Jej a ňou odvolaný minister vnútra Ivan Šimko jej to všetko vysvetlil pred pár týždňami. Asi mu neverila. Alebo sa bála? Ódor jej možno už vtedy povedal nech nie je “hysterická”. A na Šimkovo miesto dosadil nejakého nočného strážnika od primátora Bratislavy. Ten bude asi poslušnejší, keďže na Valla toho može mať Hamran dosť, všakže. Šimka nemali čím vydierať, tak ho nechali odvolať, lebo ich prekukol po pár dňoch," upozorňuje europoslankyňa.

Pellegrini JASNE: Policajné ovplyvňovanie volieb je NEPRÍPUSTNÉ
Zatýkanie najvyšších predstaviteľov bezpečnostných zložiek šesť týždňov pred parlamentnými voľbami je neprípustným ovplyvňovaním rozhodnutia voličov. Vyhlásil to predseda mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini v reakcii na zásah Národnej... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Tak kto to tu ukradol štát?

Tak kto to tu ukradol štát? Kto tu ohrozuje demokraciu a jej základné inštitúcie? Kto robí medzinárodnú hanbu krajine? Kladie opodstatnené otázky Beňová.

A aj dáva radu: "Opýtajte sa na tieto otázky na road show otca M. Šimečku, predsedu PS. Ten totiž chodí “nezávisle” presviedčať ľudí, že len šimečkovská pravda je tá správna. A že my ostatní sme svine. To je jeho slovník," pripomína politička.

"Nuž, pani prezidentka, takto ste dopadli. Chceli ste sa im zavďačiť, chránili ste ich, vymenovali ich do funkcií a nakoniec Vám odkázali, že ste hysterická. Toto je fakt úroveň!," uzavrela Beňová.

NAŽIVO: Tlačová konferencia Š. Hamrana
Tlačová konferencia prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana, prvého viceprezidenta Policajného zboru Branka Kišša a riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka sa začala. Téma: Rozuzlenie <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik