Tak TOTO je gól! Naozaj nie lepší spôsob, ako upokojiť situáciu?
17 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Slovensko sa dnes prebudilo do dňa, ktorý sa do histórie zapíše, ako potvrdenie policajného prevratu. Národná kriminálna agentúra (NAKA) v rámci akcie Rozuzlenie vo štvrtok obvinila viacero osôb. A pani prezidentka? Okrem toho, že dostala od vlastného premiéra "košom", si ide na kus reči s Tódovou. Koľká romantika

Pod rúškom dnešnej témy sa na pozadí dejú absurdné situácie, na ktoré poukazuje podpredsedníčka o.z. Mladí Sociálni Demokrati- Zuzana Plevíková.

PANI PREZIDENTKA ČAPUTOVÁ MÁTE KOŽU NA TVÁRI?! HANBA VÁM!

"Dnes ráno okamžite ako zadržala NAKA členov tímu, ktorí vyšetrovali čurillovcov spolu s riaditeľom SISky. Denník N pridal bezprostredne po pozvánku, kde má prezidentka Z. Čaputová diskutovať s M. Tódovou na tému: AKÉ SLOVENSKO CHCEME? Skoro som spadla zo stoličky. Prezidentka sa neštíti ničoho! Chrbtová kosť jej nič nehovorí," poukázala Plevíková a doplnila, že Čaputová ide diskutovať s tou, ktorá chodí so sudkyňou P. Záleskou a tá M. Tódovej vynášala informácie zo spisov.

"Nestrannosť Záleskej a etickosť Tódovej pod bodom mrazu. Ale prezidentke to vôbec, že nevadí, tá je v kľude! A ešte na takú tému idú diskutovať, že obe by mali byť radšej ticho, najmä čo sa týka slušnosti a demokratických hodnotách, či nebodaj právneho štátu. Nechcú náhodou pozvať aj P. Záleskú, D. Lipšica a spol? Boli by možno ne/kompletní!" Hromží Plevíková, a odkazuje, "pani Čaputová, pani Tódová - aké Slovensko vy dve zrovna chcete, národ ani nechce počuť."

"Ale počúvate vy, aké Slovensko chceme my? My občania? Určite nie také pani prezidentka, aké tvoríte spolu s vašou progresívnou úradníckou vládou, Lipšicom a Hamranom. Nebolo by na škodu zorganizovať v ten deň pred budovou protest. Nech počujú tam do vnútra, aké Slovensko chcú Slovenky a Slováci"

P.S:

"Stavím sa, že lístky budú rozdávať zadarmo svojim známym, len aby zaplnili miestnosť." Ukončila svoj status Plevíková.

Smer podal návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze. Kollár reagoval
Smer-SD podal návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady (NR) SR v súvislosti s kauzou Rozuzlenie a zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Strana chce docieliť odvolanie policajného prezidenta Štefana Hamrana. Informoval o tom... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik