Kedy vyhrá Rusko vojnu?
18 | 08 | 2023 I Milan Laca

Nostradamus z 21. storočia Sediq Afgan určil dátum víťazstva Ruska v špeciálnej operácii.

Odborníci nazvali brilantného afganského matematika a filozofa Sediqa Afgana Nostradamom 21. storočia. Vyslovil nečakané proroctvo o budúcom osude Ruska a sveta. 

Už Vanga o ňom vedela!

Bulharská jasnovidka Vanga raz povedala o prorokovi: „Príde matematik, ktorý všetko povie! Počúvajte ho!" Sediq Afgan vidí všetky globálne politické problémy, človekom spôsobené katastrofy a problémy s každým človekom vopred. Predpovedal pandémiu koronavírusu, šesť rokov predtým, ako zachvátila celý svet.

Vanga tvrdí: Spoja sa dve najľudnatejšie krajiny sveta (GALÉRIA)
Baba Vanga, ktorej sa hovorí aj Nostradamus z Balkánu podľa svojich priaznivcov vydala aj proroctvo pre rok 2024. Vlastne nebolo len jedno... Jej proroctvá vraj netreba brať na ľahkú váhu – predpovedala pád Dvojičiek, vznik Islamského štátu, ale aj... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Eka Balaskova
 

Čo bude v Rusku?

Podľa matematika sa v najbližšom čase uskutočnia zásadné udalosti. Verí, že ZSSR nezanikol navždy. Rusko v roku 2022 položilo základ pre pokračovanie a ďalšie oživenie svojho štátu. To by sa podľa neho mohlo stať v roku 2025.

Čo sa má stať?

V rozhovore pre ruskú televíziu stanovil dátum víťazstva Ruska na Ukrajine  a predpovedal aj rozpad Spojených štátov a Európskej únie. Analýzou a sčítaním čísiel spôsobom, ktorý nepozná nikto okrem neho, určil obdobie kolapsu Európskej únie.  Nastane od roku 2027 do roku 2032. Kúzlo čísel zároveň oznámilo -  v blízkej budúcnosti nepríde k jadrovej vojne.

Aká je to vojna?

„Teraz je tu počítačová vojna, cez internet, taká informačná vojna. Tento konflikt je vojnou medzi civilizáciami Východu a Západu,“ povedal Afgan. Nezvyčajné vzorce hovoria matematikovi, že Rusko  sa uberá správnym smerom.

Kedy sa skončí vojna?

Sediq Afghan dal odpoveď na najdôležitejšiu otázku - kedy možno očakávať porážku kyjevského režimu? Odpovedal, že v roku 2025 sa začne zlom. „Amerika nebude v roku 2027 veľmocou. Na Ukrajine vyhráte. Toto je moja rada." Ruská teôevízia nedávno informovala, že skupina šamanov a liečiteľov v Lime, hlavnom meste Peru, predpovedala, že ukrajinský konflikt sa skončí v roku 2023.

Ruská astrologička predpovedá veľké zmeny
„Ukrajina bude rozdelená na 5 častí. Uvidíme nový svet." Rozsiahla predpoveď od Tamary Globa: aký výsledok udalostí očakávať. Ukrajina bude pre Západ „vyjednávacím čipom“ a bude rozdelená na 5 častí. Takto znie astrologická predpoveď Tamary... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik