Hlas ľudu: Koho by Fico vyťahal za uši
17 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

"Nejedzme klobásy, ale mrkvu. Klobásy sú drahšie ako nespracované potraviny. Čo po tom, že od mrkve ani nemrkne!" Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Mrkva je zdravá

Jej konzumovaním bojujeme proti inflácii. To preto je u nás taká dražoba, lebo papkáme viac spracovaných potravín ako tých nespracovaných. Hovorí to aj minister financií. Lebo pri spracovaných platíme aj za použitú energiu. To dá predsa rozum. Je to múdry človek. Fico hovorí, že keby on bol predsedom vlády, najradšej by ho vyťahal za uši.

Tak poďme s Robom zistiť, ako je to v praxi

Vrhnime sa na  sezónne potraviny. Nespracované sú lacné. Len prečo je to hrozno také drahé? Nespracované, odtrhnuté z viniča stojí presne toľko ako kilo chladeného kurčaťa.  Tri eurá a deväťdesiatdeväť centov. Aj to iba v akcii. Inak zaň zaplatíte vyše sedem eur. Taká je pravda.

Ja po týchto zisteniach rozmýšľam,  či si miesto sezónneho hrozna nekúpim radšej liter toho spracovaného. A miesto klobásy budem chrúmať nespracovanú mrkvu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik