Heger soptí: STAČILO, PÁN FICO! Bojíte sa o svoj zadok?
17 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Dianie na Slovensku je policajný prevrat a prevrat v bezpečnostných zložkách. Vo štvrtok to uviedol líder Smeru-SD Robert Fico. Výkon spravodlivosti nie je žiadny prevrat, oponuje demokrat Eduard Heger. A odkazuje Ficovi: "Opäť blúznite a vyplakávate, lebo ste vybudovali monštruózny korupčný systém a prepojenia každý deň viac a viac smerujú ku Vám."

Fico: Policajný prevrat!

Prevrat nemôže podľa Fica skončiť len vyvodením politickej zodpovednosti voči tým, ktorí to celé zorganizovali a zrealizovali. "Tu je podozrenie zo spáchania najzávažnejších zločinov proti republike, proti štátnemu zriadeniu a základom Slovenskej republiky, preto bude musieť prísť na rad aj trestnoprávna zodpovednosť voči aktérom tohto prevratu," skonštatoval Fico.

"O tom, čo sa dnes ráno udialo a čo sa deje, musela byť informovaná prezidentka i predseda vlády a minister vnútra v demisii Ľudovít Ódor. Samozrejme, toto sa dalo robiť, keďže to hovorí presne trestný poriadok, len so súhlasom Úradu špeciálnej prokuratúry a myslím si, že v tomto prípade si dozor nad celou vecou zobral priamo Daniel Lipšic, lebo mu ide takisto o krk, podobne ako ďalším," uviedol Fico.

NAKA IDE PO VYŠETROVATEĽOCH SKUPINY OBLÚK, ktorí čurilovcov preverovali!
NAKA zadržala najmenej dvoch členov tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorá preverovala vyšetrovateľov NAKA známych ako čurillovci, informuje portál tvnoviny.sk. NAKA zasahovala aj u riaditeľa SIS Michala Aláča a jeho predchodcu Vladimíra... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Heger: Fico sa bojí o svoj zadok!

"Pán Fico, spochybňujete základné inštitúcie právneho štátu! Hovoríte, že sa tu niekto bojí o “svoj zadok”. Ak sa tu niekto o bojí o “svoj zadok”, tak ste to Vy pán Fico, pán Kaliňák, spolu s Vašim straníkom Tiborom Gašparom, a Vašim rodinným priateľom pánom Bödorom," uviedol Heger na sociálnej sieti.

Podľa neho sa žiadny prevrat nekoná. Výkon spravodlivosti nie je žiadny prevrat. "Opäť blúznite a vyplakávate, lebo ste vybudovali monštruózny korupčný systém a prepojenia každý deň viac a viac smerujú ku Vám. Prevrat sa tu snažíte urobiť Vy. Už tri roky. Pán Fico, my sa nenecháme Vami vystrašiť, pretože vieme, čo by sa stalo, keby ste sa dostali k moci. Všetko by ste zastavili, zrušili a zničili. Len preto, aby ste boli Vy a Vaši nominanti beztrestní."

Heger prízvukuje, že je treba nechať políciu konať. "Spravodlivosť patrí do rúk OČTK, nechajme nech súdy rozhodnú. Lebo takto to má fungovať v právnom štáte a my chceme, aby Slovensko bolo právny štát. Pán Fico, nás nezastrašíte, my v strane Demokrati sme odhodlaní bojovať za spravodlivosť," uzavrel predstaviteľ dvojpercentnej strany.

OPRAVA! Aktuálne: SANTUSOVÁ ZADRŽANÁ!
Aktualizácia: Podľa najnovších informácii, šéfka vyšetrovacieho tímu Oblúk nie je medzi zadržanými. Podľa pôvodných informácii, mala byť zadržaná vo vo štvrtok, krátko po deviatej hodine ráno. Bolo zrejme len otázkou času, kedy sa čurillovci a... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik