Predvolebné diskusie v STRANÍCKYCH PLÁTKOCH PS? SNS do SMEčka, Aktualít, či ENka nedostanú!
16 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Do predčasných volieb nám zostáva iba šesť týždňov a predvolebná kampaň je v plnom prúde. Klasické médiá sú však tak skompromitované s tak významnou mierou nedôvery, že podľa SNS majú politici právo ignorovať všetky, ktoré povýšili robenie politiky nad spravodajstvo.

V SNS sa dohodli, že tieto voľby budú ignorovať predvolebné diskusie organizované denníkmi Sme, Aktuality a DenníkomN. "Sú to neobjektívne stranícke plátky Progresívneho Slovenska," zhodli sa národniari.

Tvária sa ako politickí novinári ale...

"Ak napríklad Vladimír Šnídl píše svoje výlevy a namiesto označenia Slovenská národná strana používa označenie Ruská národná strana, je Vám jasné, že máte do činenia s takou mierou primitívneho aktivizmu, že sadnúť si do debát s týmito ľuďmi by bola neúcta k vlastným voličom," píše za všetkých straníckych kolegov Tomáš Taraba.

Podľa neho je vrchol primitivizmu, ak niekto by Vás volal iným priezviskom ako sa voláte, a keď niekto odmieta akceptovať názov Vašej strany a tvári sa na politického novinára, cítiť z toho len frustráciu.

Legitimizácia neetického žurnalizmu

Podľa Tarabových slov sadnúť si za stôl s ľuďmi, ktorí tolerovali Tódovej tajný vzťah so sudkyňou Záleskou a čítanosť si založili na nezákonnom vyťahovaním údajov zo spisov, by bola legitimizácia neetického žurnalizmu.

"Zároveň tieto voľby budú prvé, kde význam mainstreamu sa stáva bezvýznamný," myslí si politik. Podľa neho sú klasické médiá tak skompromitované s tak významnou mierou nedôvery, že politici majú právo ignorovať všetky, ktoré povýšili robenie politiky nad spravodajstvo.

Boris Kollár POTVRDIL chýry o chystaných akciách voči SIS a GP
V rozhovore pre spravodajsky portál Online Tu a Teraz Boris Kollár (Sme rodina) reaguje na aktuálne dianie okolo zadržania Tibora Gašpara. Kollár okrem iného uviedol, že už aj on počul o chystaných útokoch na šéfa SIS a generálneho prokurátora. Je... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik