MATOVIČ TO NA VÝCHODE OD OBČANOV SCHYTAL! DE..le, ču..k, aj iné, vrieskali ľudia (VIDEO)
16 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Na stretnutí občanov s lídrom OĽaNO Igorom Matovičom v Snine došlo ku konfliktu. Na sociálnej sieti sa šíri krátke video, na ktorom vidieť Matoviča v prudkej hádke s občanom. Padali ostré nadávky.

„Míting“ vo východoslovenskom meste sa v utorok poriadne vyhrotil a na politika mala fyzicky zaútočiť skupinka ľudí," Informovali o tom Noviny PLUS.

Incident mali odštartovať verbálne útoky a hrubé nadávky na Matovičovu adresu.

Časť konfliktu medzi expremiérom a skupinkou ľudí je zachytená aj na videu, ktoré zverejnila facebooková stránka Dianie v Snine

„Ty sprostý k***t!“ kričal na lídra OĽANO nahnevaný muž. Taktiež si Matovič na svoju adresu vypočul, že je „hovädo špinavé“.

Na video zareagoval na sociálnej sieti aj bývalý policajný prezident Tibor Gašpar.

Gašpar dal svojmu príspevku nadpis: „IGOROVA KRUTÁ REALITA“. Podľa neho je potrebné odsúdiť akékoľvek násilie. Zároveň sa však podľa Gašpara musíme zamyslieť, čo je príčinou takýchto reakcií.

Matovič s kumpánmi, doviedol túto krajinu do chaosu, a mnohí kvôli nemu čelia chudobe, rekordnému zdražovaniu, či inej bezvýchodiskovej životnej situácii,“ píše Gašpar a dodáva, že v Matovičových očiach vidieť strach z reality.

Otázka je, koľko vrtuľníkov s čurillovcami, príde zajtra pre pána z videa,“ zakončuje Gašpar svoje stanovisko.

Video:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik