Nech skúsia žiť zo zarobených 50 centov za deň a nie z miliónových dotácií
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Vlády I. Matoviča a E. Hegera sa vôbec nestarali o dôchodcov. Sami dôchodcovia to cítili na svojich každodenných výdavkoch pri rekordnom náraste cien všetkého okolo nás. Konštatuje Denisa Saková.

"Ešte aj z úst prezidentky Z. Čaputovej vyšlo, že minulý rok sa pol milióna dôchodcov prepadlo do chudoby a po odrátaní nákladov na život im ostávalo 50 centov na deň."

Dôchodcovia pre progresívnych liberálov neexistujú a ak, tak im treba znížiť dôchodky

"Keď pravicové vlády nechceli pomôcť dôchodcom, presadili sme v parlamente za Hlas - SD nielen rozmrazenie dôchodkov, ale aj ich mimoriadne zvýšenie od 1.7. o vyše 10%. A dnes už vidia dôchodcovia na svojich účtoch, že Hlas - SD im reálne pomáha. Podobne sme presadili pre mladé rodiny rodičovský príspevok vo výške 400 eur v prípade, ak svoje dieťa neumiestnia do štátneho predškolského zariadenia." Konštatuje Denisa Saková.

"Igorove pod-vodné volebné tromfy"
Facku od moderátora si nevypýtal. Aj keď ju veľmi chcel ako marketingový nástroj pre volebnú kampaň. A ani Fiatky zrejme nie sú závratný a konečný volebný tromf. Iba jeden bláznivý nápad. Konštatuje Karol Farkašovský. "Veď kto by už 4 roky jazdil... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik