Hlas ľudu: Buď Fiat!
16 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Pri pohľade na Igorove volebné maskoty mi prichádza na um dávna príhoda.

Nespomínam si, kedy to presne bolo. Ale viem, že to bolo v čase, keď v Československu kraľoval športový pozdrav Buď fit! Niekedy v sedemdesiatych rokoch. Staršia generácia si naiste pamätá. Skrátka a dobre: všetci sme boli fit a robili sme všetko preto, aby to tak bolo. Nesedeli sme pri počítačoch, nejedli sme hamburgery. Mali sme viac pohybu a zdravú, striedmu stravu.

Jeden môj kamarát mal autíčko - malého červeného chrobáčika

Volali sme ho pánbožkova kravička. Autíčko, na akých Igor a jeho mafia naháňajú voličov. Môj známy sa rozhodol, že cez dovolenku navštívi Svätého Otca. Do Vatikánu cestoval chrobáčikom, naspäť lietadlom.

Fiatku mu na parkovisku nejaká zlodejská banda ukradla

Ani po dlhom čase sa mu autíčko nevrátilo. Je dosť možné, že medzi tými Igorovými je aj to ukradnuté. Všetkým Igorovým autíčkam zaželajme, nech ich nestihne rovnaký osud ako kravičku. Lebo Igora, ktorý bojuje proti zlodejom, by vykotilo. A to tak celkom nechceme. Ale spoločne si zaželajme, aby mu nepriniesli úspech, ale porážku. Matovič do politiky nepatrí!

Po tejto udalosti si môj kamarát musel zvyknúť na pozdrav: Buď fiat! Pozdravme takto aj Igora. Buď fiat, Igor!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Bielik sa Matoviča nebojí
Neviem, či pri politických debatách s Matovičom majú novinári ochranku. Niekedy by ju potrebovali. Zvlášť, ak robia rozhovor s politikmi ako van tajm, nex tajm. Píše Mária Škultétyová. Keď som pred mesiacom písala článok „ Matovičovi v telke rupli... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik