"Hamran rovná sa Progresívne Slovensko"
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"HAMRAN = PROGRESÍVNE SLOVENSKO" - tvrdí na sieti Telegram podpredseda SMERU - SSD Ľuboš Blaha. Ďalej píše:

"Povedzme si to na rovinu - to, čo stvára Hamran na čele polície, nie je policajná práca, ale politika. Špinavá politika."

Ako nejaký capo di tutti capi

 Nahrávky mafiánov, intrigy, klebety, klamstvá a podvody. To je Hamran. Vraj šéf polície. Pripomína mi to mexické kartely, ktoré takisto vlastnia svojich šéfov polície. A tiež púšťajú mafiánske nahrávky. Akurát že nelikvidujú lídrov opozície, to si nedovolia ani v Mexiku. 

Hamran je politický Lojzo Čistič

Otázka je, kto ho využíva. Odpoveď je jasná, stačí sa pozrieť na fotku z minulej volebnej kampane - Hamran bol na predvolebnom mítingu Progresívneho Slovenska a s vtedajším šéfom PS Trubanom dojednával spoluprácu. Hamran je pelendrek Progresívneho Slovenska, ktorým mlátia opozíciu. Robia to tupo, pretože sú tupí. Ale niet pochýb o tom, že ich cieľom je zničiť Smer. 

Čaputová ako bývalá podpredsedníčka Progresívneho Slovenska

...sa otvorene postavila za Hamrana a obetovala Šimka. Tým povedala všetko - Hamran je PS.  Za všetkým týmto mafiánskym honom na opozíciu stojí PS na čele s Čaputovou. Hamran to svojou tlačovkou plne potvrdil. 

V normálnej krajine by bol do sekundy odvolaný

...pretože policajný prezident sa nemá čo pchať do politiky. Ale nie, tu ho Čaputová a jej panáčik Ódor držia vo funkcii za každú cenu.

Prečo asi? 

Chystá sa veľký útok na Maroša Žilinku a šéfa SIS Aláča. Lebo nesklopili hlavu pred progresívnou mafiou. 

Vždy, keď sa pred kamery postaví Hamran a začne ako zakomplexovaný chriašteľ vrieskať nezmysly proti Robertovi Ficovi, spomeňte si na túto fotku. Hamran je Progresívne Slovensko. Je to Trubanov a Čaputovej pandrlák. A zaťahuje políciu do predvolebnej kampane, pretože PS chce zmanipulovať voľby. 

Podľa precedensu z minulosti je úplne zjavné

... že Hamran sa správa ako člen mafiánskej organizovanej skupiny. Chlapci a dievčatá sa očividne modlia, aby nová vláda nepoužila proti nim tie isté metódy, ako používali oni proti nám.

Majú strach. Strašný strach. A preto robia detinské chyby. Karma sa blíži." Avizuje Ľuboš Blaha. 

Hlas ľudu: Bielik sa Matoviča nebojí
Neviem, či pri politických debatách s Matovičom majú novinári ochranku. Niekedy by ju potrebovali. Zvlášť, ak robia rozhovor s politikmi ako van tajm, nex tajm. Píše Mária Škultétyová. Keď som pred mesiacom písala článok „ Matovičovi v telke rupli... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik