Američania rozzúrili Čínu - "ich" vírus bol vo Wu-Chane
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Čína najnovšie mimoriadne zúri, a je otázka, prečo vlastne generál Li Shangfu tak narýchlo mieri do Moskvy! Čína včera verejne vyhlásila,  že pred pár dňami odhalila US americké vírusy, ktoré infikovali tajné čínske vedecké zariadenia vo Wu - chane, a že táto infikácia predstavuje vážnu hrozbu pre národnú bezpečnosť Číny a pre svetový mier ! Informuje portál cz24.news.

Podľa Číňanov USA tiež infikovali čínske seizmologické stanice sledujúce po celej Číne zemetrasenie obzvlášť zákerným vírusom, ktorý sledoval a kradol čínske seizmologické dáta.

Ono to nie je iba tak

Podľa čínskych vojenských expertov, má Čína kvôli častým zemetraseniam mimoriadne obrovskú a modernú sledovaciu sieť, ktorá zaznamenáva nielen zemetrasné vlny, ale aj ďalšie seizmologické dáta, az nich sa dá vypočítať, nielen umiestnenie nových geologických nálezísk v Číne, ale aj zistiť priebeh a postup stavebných prác, hustota dopravy, a hlavne získať tajné informácie o čínskej vojenskej infraštruktúre, vojenských skúškach a používaných tajných technológiách! Komplexné údaje o vibráciách a zvukových vlnách zhromaždené týmito senzormi, najmä infrazvukové dáta, majú významnú spravodajskú hodnotu pre posudzovanie geologického terénu, analýzu testov zbraňových systémov a jadrové testy!

Čína už hovorí o "útoku" Američanov

Peking obvinil Washington, že sa pokúšal s týmito dátami manipulovať, aby úmyselne vyvolal chybné čínske proti seizmologické opatrenia, a tým porušil medzinárodné právo a zaútočil na Čínu!!!

Toto včerajšie vyhlásenie Číny proti USA je nezvyčajne ostré a dôrazné, a je možné, že generál Li Shangfu letel do Moskvy s dátami a informáciami, ktoré o víruse Peking zistil, alebo že sa ide poradiť k Putinovi o ďalších opatreniach, ako posilniť obrannú alianciu proti USA, a ako reagovať na plány Washingtonu používať zemetrasenie ako zbraň!

Celé čínske vyhlásenie neveští nič dobré, eskalácia medzi Západom a Východom opäť vzrástla!

Šojgu: Vojenské zdroje Ukrajiny sú takmer vyčerpané, nadradenosť Západu je mýtus
"Vojenské zdroje Ukrajiny sú takmer vyčerpané, Ruská federácia znížila schopnosť Západu presadzovať svoje záujmy v rôznych regiónoch sveta." Vyhlásil to dnes, 15. augusta, ruský minister obrany, generál armády Sergej Šojgu na XI. moskovskej... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik