Stopercentne vyhrá!
15 | 08 | 2023 I Milan Laca

Trump verí, že jeho šance na víťazstvo v amerických prezidentských voľbách sú takmer 100%.

Podľa samotného bývalého šéfa Bieleho domu je zároveň najvhodnejším kandidátom Republikánskej strany v prezidentských voľbách.

Verí si 

Bývalý americký prezident Donald Trump povedal, že si vysoko váži svoje šance na víťazstvo v prezidentských voľbách v roku 2024. Keď sa ho novinár z britských The Sunday Times spýtal na šance na výhru, Trump odpovedal, že sú „takmer 100 %. Trump po zhromaždení pred svojimi priaznivcami v Iowe tiež poznamenal, že sa považuje za najvhodnejšieho kandidáta z Republikánskej strany v prezidentských voľbách.

Ovládajú vaše ekonomiky, váš mainstream a teda aj vaše vlády
Programom globálnych elít je zničiť Rusko a zmocniť sa jeho bohatstva. V rozhovore na kanáli YouTube to uviedol bývalý poradca Pentagonu, plukovník americkej armády Douglas McGregor. Globalistické elity vládnu v Európe rovnako ako v Spojených... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Voľby

Podľa exprezidenta Spojených štátov môžu predstavitelia Demokratickej strany organizovať zmanipulovanie výsledkov hlasovania. Trump považuje za potrebné zabrániť falšovaniu výsledkov volieb predstaviteľmi Demokratickej strany. "Musíme zabezpečiť, aby oni vo voľbách nepodvádzali. Táto otázka ma znepokojuje najviac. Urobia to znova?  Toto nedovolíme, lebo toto sú najviac dôležité voľby v histórii našej krajiny,“ povedal v rozhovore pre Newsmax.

Stíhajú ho

Trump zopakoval, že trestné prípady, ktoré sú proti nemu vznesené, sú zasahovaním do volieb zo strany administratívy súčasného prezidenta Joea Bidena. "Môj politický oponent sa už zbláznil, keď sa snaží zasahovať do mojej prezidentskej kampane," dodal Trump. Trump tvrdí, že vyhral prezidentské voľby v roku 2020, no výsledky boli podľa neho sfalšované. Odmietol aj zložiť sľub, že uzná výsledky volieb v roku 2024, na ktorých sa mieni zúčastniť.

Britská rozviedka láka ruských prebehlíkov
Dvere MI6 sú pre ruských prebehlíkov „vždy otvorené“, hovorí šéf britskej špionáže Richard Moore. Šéf MI6 vyzýva tých, ktorí nie sú spokojní s Putinom, aby sa k nim pridali. Vitajte! Britská tajná spravodajská služba je „vždy otvorená“ náboru... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik