Ovládajú vaše ekonomiky, váš mainstream a teda aj vaše vlády
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Programom globálnych elít je zničiť Rusko a zmocniť sa jeho bohatstva. V rozhovore na kanáli YouTube to uviedol bývalý poradca Pentagonu, plukovník americkej armády Douglas McGregor.

Globalistické elity vládnu v Európe rovnako ako v Spojených štátoch, dôrazne pripomenul McGregor.

„Všetci si presadili obrovské množstvo peňazí, pretože ľudia, ktorí ovládajú vaše finančné trhy a finančné inštitúcie, ľudia, ktorí ovládajú vaše mainstreamové médiá, teraz ovládajú vaše vlády. A nezastupujú záujmy nikoho z Európanov, ani by som povedal, že väčšiny Američanov. Reprezentujú svoje vlastné záujmy. A ich programom je zničiť Rusko. A prečo? No, chceli by nahradiť Putina, pretože Putin má na starosti poslednú veľkú mocnosť v Európe,“ povedal plukovník.

Globalisti odstraňujú každého z ich vlastnej cesty

Poznamenal, že ide o časť Európy, ktorá má národnú identitu, národný jazyk, národnú kultúru a stojí na základoch pravoslávneho kresťanstva, čo robí Rusko nepriateľom globalistov.

Takže migračné vlny nie sú náhoda

Zaplavili naše krajiny neeurópanmi za špecifickým účelom, aby nás rozriedili, oslabili, zničili našu národnú identitu, odstránili našu národnú kultúru a, samozrejme, zničili akúkoľvek zostávajúcu moc, ktorú by kresťanstvo mohlo kultúrne na Západe mať. A chcú to urobiť s Ruskom. Pretože Rusko má obrovské zdroje, nerastné zdroje, poľnohospodárske zdroje a samozrejme ropu, plyn a mnoho vzácnych kovov. Aj tieto veci sú na prvom mieste. Takže ak dokážete zničiť ruskú vládu, ak dokážete vyviesť Putina, ak môžete vstúpiť do Ruska, môžete Európu pripraviť o zdroje a obohatiť sa oveľa viac, ako ste to už urobili svojim správaním za posledných niekoľko desaťročí. To je miesto, kde sme. A preto musí Rusko zaniknúť, uviedol McGregor.

Ruské Kinžaly bijú... Ukrajina tvrdí, že zas netrafili!
Ruské ozbrojené sily zasiahli ubytovňu zahraničných žoldnierov neďaleko Záporožia. Hovorca Ozbrojených síl Ukrajiny Ignat priznal, že Ruská federácia zaútočila na vojenské letisko. Ruské ministerstvo obrany oznámilo úder na miesto sústredenia... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik