Marian Greksa o BANDE NESCHOPNÝCH AMATÉROV
14 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

To sa dá iba citovať. Celé, aj "s navijákom". Známy spevák a komunálny politik Marian Greksa na margo toho, čo sa deje so zatýkaním, zadržiavaním a prepúšťaním opozície v posledných týždňoch na sociálnej sieti:

"Včera v noci prepustili Tibora Gašpara.

Neviem, či je tento pán nevinný, alebo iba veľmi šikovný (ostatne tak ako ostatní obvinení a obviňovaní), ale viem celkom určite, že vyšetrovatelia, ktorí ich obviňujú a zatvárajú (na pár hodín, dní, mesiacov) sú banda neschopných amatérov a čo je horšie, porušujúcich zákony Slovenskej republiky. A čo je ešte horšie - pravdepodobne vedome.

Ak pracovník na páse opakovane pokazí nejaký výrobok, tak ho vyhodia. Ak člen vedenia firmy poškodí nejakým zlým rozhodnutím firmu, tak za to ponesie zodpovednosť a je odídený.

Títo zlomyseľní babráci, by mali mať za svoje konanie a brutálne chyby, alebo podvody v návrhoch na väzbu, trestnoprávnu zodpovednosť. Mám už po krk ľudí, ktorí ničia aj posledné zvyšky dôvery, ktoré ešte máme, v právny štát. Pre mňa je to horšie, ako hocijaké obrovské zlodejny, ktoré sa tu vynárali a vynárajú.

p.s. A nepíšte mi tu, že týmto pomáham návratu moci Ficovi a spol. 20 percent Smeru má na rováši Igiot Matovič a jeho tupí nohsledi svojim debilným vedením štátu a protiľudským vládnutím."

ŠELIGA ÚTOČÍ: Ficovou politikou je zrušiť nezávislé inštitúcie a pchať sa Rusom!
Poslanec Národnej rady SR Juraj Šeliga (Demokrati) sa na sociálnej sieti tvrdo pustil do predsedu Smeru-SSD Roberta Fica. Odkázal mu, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar nie je žiadny anjel a že Fico nemá žiadnych spojencov - vraj mu už... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik