M. Žilinka nedisponuje informáciami o krokoch polície voči jeho osobe
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Generálny prokurátor Maroš Žilinka nedisponuje informáciami o krokoch polície voči jeho osobe. Uviedol to v reakcii na vyjadrenia lídra Smeru-SD Roberta Fica, podľa ktorého sa Národná kriminálna agentúra (NAKA) i Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) po zadržaní exprezidenta Policajného zboru Tibora G. "chystá" aj na generálneho prokurátora. TASR reakciu poslala hovorkyňa prokuratúry Zuzana Drobová.

"Predmetnými informáciami nedisponujem a k vyhláseniam politických strán sa vyjadrovať nebudem," uviedol Žilinka v reakcii.

Fico po nedeľnom prepustení Tibora G. z policajného zadržania uviedol, že jeho zadržanie bol len začiatok. "V najbližších dňoch príde k útokom na všetkých, ktorí majú iný názor na zneužívanie trestného práva na likvidáciu opozície," vyhlásil. Okrem generálneho prokurátora sa podľa jeho slov NAKA a ÚŠP "chystá" aj na šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča.

Fico: Ódor a Čaputová vedia, že stúpili do ho... (VIDEO)
Predstavitelia Smer-SSD za účasti advokátov Mareka Paru, Davida Lintnera a bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara v nedeľu na poludnie na tlačovej besede priniesli aktuálne informácie ako o aktuálnej situácii okolo zadržania Tibora Gašpara,... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme