Hlas ľudu: Bielik sa Matoviča nebojí
15 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Neviem, či pri politických debatách s Matovičom majú novinári ochranku. Niekedy by ju potrebovali. Zvlášť, ak robia rozhovor s politikmi ako van tajm, nex tajm. Píše Mária Škultétyová.

Keď som pred mesiacom písala článok „ Matovičovi v telke rupli nervy - aj novinár sa bál,“ vyzeralo to dosť nebezpečne. Pre „útok“ na Paulínku stratil Matovič nervy. Ale úroveň vtedajšej debaty a duševný stav hlavného aktéra ešte nedosiahli úroveň jeho rozhovoru pre Pravdu.

Matoviča tentoraz spovedal Peter Bielik z TA3

Bielika poznám, Istý čas som ho dokonca podozrievala z toho, že dve političky až príliš často pozýval do debaty. Tiež som mu zazlievala, že tých „mojich“ volal málokedy. Zdalo sa mi to nespravodlivé. Samozrejme, bol to môj osobný pohľad, s ktorým nemusel každý súhlasiť. Na druhej strane rada priznávam, že vždy som obdivovala jeho všeobecný prehľad o diskutovaných témach. Málokedy sa stalo, že ho niekto z hostí musel v niečom opraviť.

Teraz som videla celkom iného Bielika

Vždy som mala pocit, že so svojimi hosťami hovorí v rukavičkách alebo aspoň v jednej, keď už nie v dvoch. S Matovičom rukavičky odhodil a debatu viedol v duchu „čo na srdci, to na jazyku.“ Hovoril priamo, bez obalu, tak ako hovoria dotieraví novinári s Ficom – až som sa tomu čudovala.

Rozbuškou bola diplomovka

Zvlášť nebezpečná bola Bielikova poznámka: chcel by som vidieť vašu kvalifikáciu. Rozbuškou sa stalo tvrdenie, že Matovič si diplomovku kúpil.

Ste strašný chrapúň

Je jasné, že takúto nepríjemnosť Matovič len tak nemôže prijať. Veď sa toho v ten deň od Bielika už dosť napočúval. A nebola to žiadna sláva ani chvála. A tak sme sa dozvedeli, že Bielik je chrapúň, v ničom sa nevyzná, klame, je hanbou svojho otca a všetci vedia, že sa dá kúpiť za pár eur a robí špinavú robotu voči politikom. Takto sa o novinárskej stálici TA3 vyjadril bývalý premiér. Ten premiér, ktorý sa stal hanbou Slovenska a na začiatku svojej premiérskej „kariéry“ sa snažil kúpiť si novinárov.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Remiška je stará, zaseknutá platňa - furt mele to isté
Hovorí to môj sused a hovorím to aj ja. Ale najlepšia ministerka stále len to svoje. Za ľudí je najlepšia strana a ona urobila najviac pre naše dobro. Ak si niekto myslí, že Žilinka je spravodlivý, Veronika nás presvedčí, že to je zloduch. Dnešné... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik