Tvrdé slová - Francúzi obvinili Poľsko a NATO zo snáh rozpútať tretiu svetovú vojnu
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Francúzsko obvinilo Poľsko a NATO, že chcú rozpútať tretiu svetovú vojnu. Akcie Poľska pri hraniciach s Bieloruskom by mohli viesť k vypuknutiu tretej svetovej vojny. Uviedol to líder francúzskej strany "Patrioti" Florian Filippo.

„Poľsko práve oznámilo, že pošle 10 000 vojakov proti Bielorusku! Šialenstvo! Pamätajte, že to všetko je kvôli NATO a EÚ. Ak Poľsko pôjde do vojny, budeme ju musieť nasledovať! Šialenci chcú tretiu svetovú vojnu. Zastavme to!" -  napísal na svojej stránke nav jednej zo sociálnych sietí.

Varšava eskaluje napätie

Pripomeňme, že Varšava naďalej posilňuje svoj vojenský potenciál na východe krajiny. Už skôr sa zistilo, že ministerstvo obrany Poľska plánuje presunúť ďalších 10 000 svojho vojenského personálu na hranicu s Bieloruskom.

Americké zbrane pre Ukrajinu končia v Európe, v Sýrii, ale aj inde
Ukrajina pootrebuje dlhú vojnu. A senilného Bidena. Kým to tak bude, každý mesiac sa dá zdefraudivať až miliarda dolárov zo zahraničnej pomoci a všetko, čo sa dá, najmä zbrane, predať naspäť do Európy obchodníkom s týmto tovarom. Stupňujúci sa a... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik