Šimečkova mentálne obmedzená, ale mocensky bezhraničná arogancia
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Predseda Smeru-SD Robert Fico sa v skutočnosti teší zo zadržania bývalého policajného prezidenta Tibora G. Na sociálnej sieti to podľa TA SR vyhlásil predseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka.

"Presne preto si poskladal kandidátku z ľudí s podozreniami na kriminálnu minulosť, aby mohol pred voľbami kričať o stíhaní opozície. Naopak, malo by nás tešiť, že polícia sa nedá zastrašiť a koná slobodne," uviedol.

To, že Fico z krokov polície obviňuje prezidentku, premiéra, PS alebo kohokoľvek iného, je podľa lídra PS len odhalením jeho mentálneho sveta. Ako poznamenal Šimečka, práve v časoch Fica politici ovládali políciu a prikazovali jej, čo má a čo nemá robiť.

Bývalého policajného prezidenta Tibora G. zadržali a obvinili v súvislosti s podozrením z korupčnej trestnej činnosti.

Ide o zásadný mocenský vstup do predvolebnej kampane
Zatýkanie opozície dva mesiace pred voľbami je dôkazom, prečo musel minister vnútra Šimko odísť. Vyhlásila pred chvíľou stzrana HLAS - SD. "Je to zásadny mocenský vstup do predvolebnej kampane, ktorý vrhá zlé svetlo na úradnícku vládu, ktorá sa... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme