Radačovský sa bojí, že Gašpara čaká osud Lučanského
11 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Kým advokát Marek Para označil zadržanie Tibora Gašpara za účelové, v súvislosti s ním (aj on) spomína Pamelu Záleskú, no dôvod vidí aj v niečom inom. Miroslav Radačovský (SNS / Slovenský patriot) má po piatkovom ráne zmiešané pocity. Na jednej strane je spokojný, lebo je súčasťou strany, ktorú podobné problémy, ako Smer určite nepostretnú, no na druhej strane cíti potrebu zastať sa tých, ktorých previnenie je hlavne v politickom názore. Zároveň sa obáva, aby nemusel rodinu Gašparovcov zastupovať v podobnom prípade, ako je prípad gen. Lučanského.

Predvolebný cirkus

„Išlo o zadržanie bez domovej prehliadky, z čoho je jasné, že ide o sólo akciu Lipšicovej ÚŠP a Hamranovej NAKA. Žiadny príčetný sudca by im totiž na takúto „kovbojčinu“ nedal príkaz, a Záleská zrovna po víkende nemôže,“ píše Pavol Gašpar na sociálnej sieti s tým, že tu je odpoveď, prečo musel skončiť Ivan Šimko. „Takto sa robí predvolebná kampaň v podaní Progresívneho Slovenska.“

Zatýkanie 2.0 - po Gašparovi aj vyšetrovateľ Kuciakovej vraždy
Bývalého policajného prezidenta a súčasnú deviatku na kandidátnej listine Smeru Tibora Gašpara v piatok včasráno zadržala NAKA. V rovnakom čase zadržali aj Romana Stahla, vysoko postaveného policajta z čias Gašparovho vedenia polície. O Gašparovom... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Je to pomsta

Advokát Marek Para, ktorý zastupuje politické špičky prevažne zo Smeru-SSD tvrdí, že zadržanie Tibora Gašpara slúži ako manéver, ktorý má prekryť aféru Záleská-Tódová. S týmto názorom pritom nie je sám, v piatok, kedy bol Gašpar zadržaný, ho vyslovil napríklad aj politológ Eduard Chmelár, či europoslankyňa Monika Beňová. Para však upozorňuje, že môže ísť aj o politickú pomstu.

Facebook / Marek Para | Advokát Mariána Kočnera Marek Para

Spokojný, no s obavou

Bývalý sudca Miroslav Radačovský sa na jednej strane teší, že v tomto predvolebnom boji nefiguruje v politickej strane, ktorá by sa musela obávať návštevy príslušníkov NAKA a vyšetrovaniu OČTK.

„Ale na druhej strane je tiež potrebné zastať sa tých politických strán a ich nominantov, bez ohľadu na to, o ktorú stranu alebo hnutie ide, ktorí sú niekedy v rozpore so zákonom, možno len z politického dôvodu, súčasnou právne nepríčetnou časťou policajtov prenasledovaní,“ dvíha varovný prst Radačovský.

Verí a nedajbože...

„Ja osobne verím, že pán Gašpar nebude vzatý do väzby. Ja osobne verím, že nenastane situácia, kedy by som nedajbože musel zastupovať rodinu pána Gašpara, tak ako teraz zastupujem rodinu pána generála Lučanského a už dva a pol roka sa snažím v tejto veci domôcť spravodlivosti. A spravodlivosti sa domôžem,“pripomína škvrnu na slovenskej justícii bývalý sudca a predseda strany Slovenský patriot.

Je narušený priebeh parlamentných volieb v Slovenskej republike, tvrdí SNS
Slovenská národná strana v súvislosti so zatknutím Tibora Gašpara vyzýva prezidentku Slovenskej republiky, aby bezodkladne vyvinula kroky k tomu, aby Ódorova vláda bola vládou odborníkov a nie Progresívneho Slovenska. "Zatknutie Tibora Gašpara je... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik