"Monika, Pamela, držte sa. Držte sa navzájom... naša krajina potrebuje vás obe ako soľ"
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Alebo šialenosť "demokratky" Doroty Nvotovej. To sa inak vnímať nedá. Čo na to ulôtrakonzervatívny Heger, jej volebný šéf? bojovník poroti mafii vo výslužbe? v súvislostiach o téme píše Dr. Igor Bukovský.

Text preberáme v jeho pôvodnej podobe.

___________________________

"DOROTA NVOTOVÁ OBJAVUJE PRE NÁŠ SVET PRAVDU A SPRAVODLIVOSŤ?

Ako reakcia na šokujúce a verejne potvrdené informácie o tom, že novinárka, ktorá píše (okrem iného) o spoločensky závažných súdnych prípadoch udržiava dlhodobý vzťah (je jedno aký) so sudkyňou, ktorá rozhoduje (okrem iného) aj v spoločensky závažných súdnych prípadoch, sa objavilo množstvo reakcií, ktoré dokazujú, ako sa myseľ aj duša slovenskej spoločnosti rozpadla. Najmä vďaka „pandémií“ a „pánom médií“.

Potichu neostala ani „tá“ Dorota Nvotová, ktorá píše: „Monika, Pamela, držte sa. Držte sa navzájom, a aj my vás držíme. Naša krajina potrebuje vás obe ako soľ. ... Váš prínos pre Slovensko je absolútne kľúčový. Každý, kto má ruky namočené v pravde a spravodlivosti, bude pravdepodobne terčom v najbližších týždňoch.“

Ak takto, pani Nvotová, vidíte svet, je to Vaša voľba a Vaša vec. Súhlasím, že extrémne emócie a hyperbolické vyjadrenia majú svoje miesto aj v spoločenskej diskusii, nielen pri overovaní rôznych diagnóz.

Ostanem však iba v sémantike. Použili ste totiž slová „pravda“ a „spravodlivosť“ a tieto slová ste spojili s konaním dvoch osôb, ktorým prejavujete verejnú sympatiu a patetickú podporu.

(Na svoj vzťah majú, samozrejme, neodňateľné právo. Nedajme sa zatiahnuť do pasce tejto „náhradnej hádky“. Podľa mňa je však taký vzťah jednoznačnou a neprekonateľnou prekážkou pre dôveru k dôležitej novinárskej aj sudcovskej funkcii, ktorú aktuálne zastávajú a tento názor by som vedel podložiť aj argumentami, nielen neprimeranými emóciami.)

Slová „pravda“ a „spravodlivosť“ sú dokonca jadrovými slovami Vášho názoru. Podľa svojho presvedčenia o (svojej) pravde a (svoje) spravodlivosti totiž robíte závažné závery voči svetu okolo seba.

Práve to ma znepokojuje a preto reagujem.

Dlhodobo sa rôznym spôsobom prezentujete ako aktívna príslušníčka „progresívnej“ časti ľudstva,

** ktorá aj vo verejnom prejave používa vulgarizmy alebo idiotizmy ako interpunkčné znamienka

** ktorá sa prednostne riadi vlastnou „situačnou morálkou“

** ktorá geneticky podmienené pohlavie považuje za premenlivé podľa nálady a duševného stavu

** ktorá manželstvo muža so ženou a ich tradičnú rodinu označuje za prekonaný spoločenský inštitút

** ktorá prežíva a ponúka nekontrolovaný pôžitok z jedla, alkoholu, drog a rôznych extrémnych sexuálnych praktík ako „realizáciu“ ľudského Bytia

** ktorá podporuje cenzúru iných názorov a nepohodlných kritických otázok

** ktorá nálepkuje a spoločensky zosmiešňuje svojich názorových oponentov

** a ktorá pomocou dezinformácií a popierania faktov šíri paniku a hystériu o ľuďoch, spoločenskom zriadení aj budúcnosti planéty.

Odkiaľ beriete presvedčenie, že práve táto „progresívna“ časť ľudstva (aj Vy) je schopná objektívne a správne chápať pojmy Pravda a Spravodlivosť?

Prečo si myslíte, že Vaše chápanie a interpretácia „pravdy“ a „spravodlivosti“ je zárukou „lepšej budúcnosti“ či dokonca „dôstojnej budúcnosti pre VŠETKÝCH“?

Aktívne ste bránili odkrývaniu Pravdy počas „pandémie“ a teraz je Vám podľa všetkého ľahostajná Spravodlivosť voči tým, ktorí spôsobili rozvrat spoločnosti, ekonomiky a zdravia.

Vaše chápanie Pravdy a Spravodlivosti považujem preto za zdeformované a spoločensky nepoužiteľné.

PS: Mimochodom, zdá sa mi, že pani Tódová a Záleská zažívajú nielen nežiaduce účinky svojej „medicíny“, ktorú tak štedro predpisujú iným, ale aj následky celospoločenskej otravy, ku ktorej podľa môjho názoru významnou mierou prispeli tak ony ako aj redakcia a úrad, kde pracujú."

__________________________

Berijovské stalinistické metódy vstúpili do boja o slovenské voľby
"Zadržanie kandidáta SMERU-SSD na vysokom mieste na kandidátke pre voľby do NRSR Tibora Gašpara je len prejavom zúfalstva a chrapúnstva NAKA a ÚŠP do posledného okamihu slúžiacich politickému zadaniu zlikvidovať opozíciu." Komentuje aktuálne na... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

 

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme