HORÚCA AKTUALITA Vyšetrovateľ NAKA navrhuje pre Gašpara VÄZBU!
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vyšetrovateľ NAKA navrhuje, aby bol Tibor Gašpar vzatý do väzby po tom, ako ho v piatok obvinili z korupcie. Väzobné stíhanie navrhol aj bývalému vyšetrovateľovi NAKA Romanovi Stahlovi, ktorého podozrievajú, že sa nechal korumpovať Gašparom a oligarchom blízkym Smeru Norbertom Bödörom.

Teraz bude závisieť od dozorového prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry, či sa s návrhom policajta na väzobné stíhanie stotožní a návrh posunie súdu.

Ak by súhlasil, o tom, či Gašpar a Stahl pôjdu do vyšetrovacej väzby, by rozhodoval sudca Špecializovaného trestného súdu.

Gašpara a Stahla zadržala NAKA v piatok.

Polícia odmietla tvrdenia Smeru, že by s bývalým policajným prezidentom Gašparom nerobili nijaké vyšetrovacie úkony. „Ohradzujeme sa voči tvrdeniam, ktoré zazneli v mediálnom priestore, že vyšetrovateľ NAKA cez víkend nepracuje. Vyšetrovateľ nepretržite od včerajšieho dňa, tzn. aj dnes vykonáva v tejto veci úkony na Národnej kriminálnej agentúre,“ napísala polícia na Facebooku.

V piatok obvinili aj Bödöra, toho nezadržali, je na dovolenke v zahraničí. Na polícii by mal vypovedať začiatkom budúceho týždňa.

Fico vyzýva Čaputovú: Bojíme sa o ŽIVOT Tibora Gašpara! (VIDEO)
Títo grázli na NAKA sú schopní všetkého! Výzva prezidentke Čaputovej, aby zasiahla do hrubého porušovania ľudských práv zástupcov opozície! Takáto je téma sobotnej tlačovej konferencie Smeru-SSD. Opozičný líder Robert Fico apeluje na hlavu štátu,... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik