Hlas ľudu: Remiška je stará, zaseknutá platňa - furt mele to isté
11 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Hovorí to môj sused a hovorím to aj ja. Ale najlepšia ministerka stále len to svoje. Za ľudí je najlepšia strana a ona urobila najviac pre naše dobro.

Ak si niekto myslí, že Žilinka je spravodlivý, Veronika nás presvedčí, že to je zloduch. Dnešné amnestie sa volajú tri šesť trojka. A strana Za ľudí dobre urobila, keď Žilinku nevolila - lebo ich udeľuje práve on.

Žilinka je upír

Od samého začiatku pije krv Veronike, Šeligovi, Baránikovi a celej tlupe okolo. Žilinku treba zničiť. Veronika sa neprestáva čudovať, že najviac amnestií udelil smerákom. Akoby nevedela, že na jej pexese boli oni a ich nominanti. Akoby nevedela, že jej dobrodinec Matovič a spol si zaumienili pozatvárať smerácku mafiu a nadobro vymazať Smer zo života.

Nová priorita sa volá 363

Keďže nespravodlivé obvinia boli zrušené a Smer sa im zničiť nepodarilo, Veronika má novú prioritu. Absolútnou prioritou skapanej strany a jej geniálnej šéfky je reforma prokuratúry a úprava paragrafu 363.

Vygumovaný mozog

Veronika, neviem, či máš vygumovaný mozog, ale vyzerá to tak že áno. Máš to s tými prioritami akési pomýlené. Aby som pravdu povedala, ty si celá pomýlená. Ak chceš naďalej „pomáhať“ Slovensku, tvojou prioritou by malo byť dostať sa do parlamentu. Zdá sa, že ani ako prívesok na Igorovom krku sa ta nedostaneš. Ani ty, ani Igor. Ste pod čiarou, moja milá! Zle je to s vami. Vyzerá to tak, že pexeso budú robiť tí druhí.

"ZAČALA SA ÉRA OTVORENÉHO ČAPUTOVSKÉHO TERORU"
"ZADRŽALI TIBORA GAŠPARA - ZAČALA SA ÉRA OTVORENÉHO ČAPUTOVSKÉHO TERORU " Píše na sociálnej sieti aktuálne k zadržaniu Tibora Gašpara, volebného kandidáta SMERu podpredseda strany Ľuboš Blaha. Text publikujeme v plnom... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik