Hlas ľudu: Politický zasran nemôže riadiť štát!
12 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Prieskumy ukazujú, že ešte včera neznámy Šimečka odrazu narástol. Alebo ho len niekto zväčšil ako nafukovaciu Anču.

Dosť bolo amatérov, dosť progresívnej vladárky, pošlime ich do kam patria

Médiám a dúhovým vyznavačom sa darí. Aj novinárskej superhviezde. Tej mimoriadne. Dala sa načapať s frajerkou. Smejem sa. Ich fotky a odhalená láska zaplnili stránky alternatívnych médií. Sama neviem prečo. Alebo ich ľudia milujú, alebo nemilujú. Čo už po tom, hlavne, že sa baby milujú. Díky, Daňo! Aspoň trošku vzrúša v dobe uhorkovej.

Ale zároveň tie dve naháňajú strach. Aké pikle ukuli v tatranskom zákutí? Koho teraz pošle Pamela do basy? Fica? Kaliňáka ? Alebo Gašpara? A koho vyberie Monča Šimečkovi za nevestu, keď sa Hlas už od neho odťahuje?

Len mienkotvorní čušia. Veď nič zlé neurobili. Láska je láska. Načo niekomu vstupovať do rodinného života! Radšej píšu o medveďoch. Nech žije sloboda slova!

Ale hlavné poslanie splnili na 120 percent

Rozhodili siete a Šimečkových kaprov ulovili aj v zahraničných vodách. „Každý hlas sa ráta - a my rátame s vami,“ takéto výzvy vysielali do sveta. Podaril sa rekord. Darmo si huby nedrali. Úlovok bol tučný. „Siedmich sa nám chytiť nepodarilo,“povedal Ódor. Skoro sedemdesiattisíc „roduverných “ Slovákov nenechá PS len tak na holičkách. Už nebudeme brať loptu, vezmeme drogu, keď nám ju Spišiak ponúka. Starcov necháme hladom podochnúť, odkrojíme im z dôchodku - nech sa idú pásť.

 A ten nedouk, Zalov politický učeň Šimečka si verí

Nedá pokoja. Šľahnutý vidinou víťazstva napína svaly a trúfa si poraziť skúseného Róberta Fica. Musí ho poraziť, ak chce byť premiérom. Postaví sa proti nemu?

Chlapča sa ešte nenaučilo, že kto vysoko lieta, nízko padá.

Médiá už začali novú kampaň. Kto vyzve Fica? Šimečka? Pellegrini? A čo tak nechať ľudí, nech sa každý drží svojho rozumu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

"ZAČALA SA ÉRA OTVORENÉHO ČAPUTOVSKÉHO TERORU"
"ZADRŽALI TIBORA GAŠPARA - ZAČALA SA ÉRA OTVORENÉHO ČAPUTOVSKÉHO TERORU " Píše na sociálnej sieti aktuálne k zadržaniu Tibora Gašpara, volebného kandidáta SMERu podpredseda strany Ľuboš Blaha. Text publikujeme v plnom... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme