Čo by sa asi dialo, keby v tom penzióne bola so sudcom Harabinom "Matovičova sestra"? (VIDEO)
11 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Zuzanu Belicovú neopúšťa sarkazmus ani v tomto čudnom období. Mainstreamoví novinári a mnohí politici na čele s prezidentkou sa tvária, že napriek tomu, že spolu dovolenkujú sudkyňa pojednávajúca veľké kauzy a novinárka, ktorá ich mediálne pokrýva, tak sa vlastne nič nedeje. Belicová poukazuje na dvojaký meter.

Zuzana Belicová hovorí o selektívnej slepote slovenských médií, ktoré vzťah aktivistickej novinárky a elitnej sudkyne takmer odignorovali, no keby sa v tom penzióne objavila ona, teda „Matovičova sestra“ s bývalým ministrom a sudcom Harabinom, tému by živili pol roka. Hoci je v tom bývalý sudca nevinne, ku kauze Tódová-Záleská sa vyjadril aj on.

Matovičova sestra s Harabinom

„Len som si tak predstavila aké palcové titulky by boli v médiách typu Denník N, SME, Aktuality, keby bola médiami označkovaná takzvaná „Matovičova sestra" načapaná v tatranskej hotelovej izbe spolu napríklad s takým sudcom Harabinom. To by bola mediálna "bomba" pre liberálne médiá, čo? Minimálne pol roka by to bola hlavná téma ich vydaní,“ konštatuje Belicová s tým, že ich fotka by bola na titulkách všetkých tých mienkotvorných médií a televízie by ňou otvárali všetky spravodajské relácie.

MEGAŠKANDÁL! Na rade je Žilinka: Uprace túto justičnú a novinársku MAFIU?
Slovenskom otriasa poriadny megaškandál! ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH? Túto otázku kladie podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Mimoriadne závažné odhalenie páru – tendenčnej novinárky... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Nie je ničím zaujímavá a predsa

„A to ani tzv. „Matovičova sestra" nie je nijaká celoslovensky známa, mienkotvorná novinárka a redaktorka liberálneho Denníka N, ale naozaj obyčajná, pracujúca žena. A možno práve, ak by som bola zamestnaná v Denníku N ako redaktorka, mala liberálne názory a spala by som so sudcom Harabinom v hotelovej izbe v Tatrách, tak by som mala od novinárov tzv. mienkotvorných médií svätý pokoj. Ktovie,“ rozvíja ďalej myšlienku Belicová s tým, že jej v našej spoločnosti prekáža selektívna slepota.

Čo s tým má emeritný sudca Najvyššieho súdu?

„Snáď mi pán Harabin prepáči, že som ho takto expresívnym príkladom vtiahla do môjho statusu, ale lepší príklad na ten aktuálny dvojaký meter mi nenapadol,“ uzatvára svoje zamyslenie Zuzana Belicová.

Keď už sa ten Harabin spomína...

Ku kauze Tódová-Záleská sa vyjadril aj niekdajší podpredseda vlády a emeritný sudca, Štefan Harabin. Upozornil, že Tódová píše tendenčné články s informáciami zo živých spisov, čo sa z nepochopiteľných dôvodov toleruje. Písala o kauzách Lučanského, Kováčika, Lintnera..., ktoré rozhodovala práve jej konkubína Záleská.

„Je tu očividné podozrenie, že trestnú činnosť páchali spoločne,“ myslí si Harabin, podľa ktorého je na rade Žilinka – ten by mal konať vo veci únikov. Mainstream sa tichom podľa neho priznáva k spolupáchateľstvu...

Haščákov prípad rozhodovala Záleská a spravodajsky pokrývala Tódová
Hoci sa Monika Tódová bráni tým, že svoj vzťah so sudkyňou Záleskou neskrývajú, z garáže penziónu, kde spolu dovolenkovali, Martina Daňa takmer vykázala. Vo svojej reakcii na Daňove videá Tódová uviedla, že nerobia nič zlé, chodia spolu do... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik