Beňová ostro: Čaputovej sa občania ZJAVNE HNUSIA!
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Šeliga tára o našej kampani a vraj máme strach. Tento mládenec bez úspechu, s plyšovým medvedíkom pobehujúci medzi politickými mŕtvolami najprv u Remišovej a teraz u Hegera ešte kampaň nevidel. Takto okomentovala úbohé vystúpenie Juraja Šeligu v televízii europoslankyňa za Smer-SSD Monika Beňová. A zgustla si aj na lídrovi Čaputovej progresívcov, aj na samotnej Čaputovej.

Šimečkove traumy

"Michal Šimečka, ktorý nás o dušu obvolával, keď ho v prvom kole nezvolili za podpredsedu EP a ktorého najvačší “úspech” pre Slovensko bola historicky prvá rezolúcia proti vlastnej krajine, ktorú kedy predložili slovenskí poslanci. Vraj sme tu všetci homofóbni. Jeho najvačšou traumou je, keď mu niekto pripomenie ako robil asistenta vtedajšiemu smerákovi B. Zalovi. Čo už može vôbec hovoriť človek, ktorý sa hanbí za svoju prácu. Predseda strany, ktorá minula najviac na kampaň, nech vôbec nespomína kampane kohokoľvek iného!" Pustila sa do lídra Progresívneho Slovenska Beňová.

Čaputovej sa niektorí občania zjavne hnusia

"A čo pani prezidentka. Čo Vy hovoríte o “nezasahovaní” do práce polície? A čo myslíte, že sme už zabudli na vaše tajné stretnutie s Alačom, Kolíkovou, Hegerom, Kollárom, Mikulcom a spol. v špeciálnej miestnosti kdesi v centrále SIS? Kde je Vaše citlivé vnímanie životov p. Santusovej, nebohého p. Lučanského, či iných perzekuovaných občanov. Sú to aj Vaši občania, aj keď sa Vám zjavne hnusia. Ale isteee, Vy ste prezidentkou všetkých," podotýka ironicky smeráčka.

Podľa Beňovej je Ľudovíta Ódora aj zbytočné komentovať, "lebo ten len prikyvuje, chodí debatovať kade tade, a tak ako odkiaľsi prišiel, tak sa aj vytratí".

ZÚFALÝ VABANK Hamranovsko-Lipšicovskej mafie! S tichým posvätením Čaputovej
Vďaka Národnej kriminálnej agentúre „uhorková sezóna“ nezačala ani v piatok 11. augusta. NAKA totiž bez domovej prehliadky zadržala Tibora Gašpara. Jeho syn, právnik, hovorí o akcii Úradu špeciálnej prokuratúry pod vedením Daniela Lipšica a NAKA,... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Tak si to zhrňme

"Tak si to zhrňme, jeden z kľúčových “svedkov”, samozrejme na slobode a bez obvinenia, si teda spomenul, že o úplatkoch ktoré inkasoval, mal vedieť Tibor Gašpar. Síce povedal že to nevie dokázať ale že on si to tak myslí. Takže o piatej ráno pre Tibora Gašpara prišla NAKA, lebo bývalý policajt, ktorý bral úplatky a pokojne si žije svoj podlý život na slobode bez postihu, si spomenul že niečo by mal vedieť jeho nadriadený," trefne opisuje situáciu Beňová.

Ďurka s hákovým krížom nevadí?

A jej posledná poznámka je na adresu reprezentantov židovskej komunity na Slovensku UZ ŽNO. Špeciálne jej predsedu Richarda Dudu. "Pán Duda, Vám neprekáža, že “spravodlivosť” na Slovensku reprezentuje p. Pavol Ďurka, ktorý podľa uznesenia Policajnej inšpekcie mal v kancelárii na nástenke hákový kríž? Či …Židia na Slovensku,“ uzatvára svoj komentár poslankyňa Európskeho parlamentu.

NAJVÄČŠIE OHROZENIE DEMOKRACIE OD ROKU 1989! Ale kopú a kopú ako zdochýnajúci kôň
Politológ a historik Eduard Chmelár o zadržaní kandidáta do predčasných volieb za stranu Smer a bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara tvrdí, že to, čo sa udialo dnes je taká kriminalizácia politickej opozície, aká tu nebola od Nežnej... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik