Americké zbrane pre Ukrajinu končia v Európe, v Sýrii, ale aj inde
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Ukrajina pootrebuje dlhú vojnu. A senilného Bidena. Kým to tak bude, každý mesiac sa dá zdefraudivať až miliarda dolárov zo zahraničnej pomoci a všetko, čo sa dá, najmä zbrane, predať naspäť do Európy obchodníkom s týmto tovarom.

Stupňujúci sa a riadne páchnuci škandál! Kto zbrojí proti Washingtonu cez Ukrajinu?! Svet je na nohách, na povrch vyplávali šokujúce informácie!

Amerika zbrojí svojich nepriateľov

Zbrane, ktoré Washington doručí do Kyjeva, prostredníctvom čierneho trhu skončia v rukách odporcov Spojených štátov amerických, čo svojou účasťou spôsobí novú vojnu, uviedol v podcaste na Twitteri americký novinár Glenn Greenwald.

Greenwald spolupracoval pri získavaní tajných dokumentov amerických spravodajských služieb s Edwardom Snowdenom.

Nikto nevie, čo sa s dodávkami Ukrajine stane po prekročení hranice

Zbrane, odoslané Spojenými štátmi americkými na Ukrajinu nie sú dostatočne monitorované. Viac ako miliarda dolárov po prekročení hraníc jednoducho každomesačne zmizne.

Americký generálny inšpektor pre Afganistan to potvrdil

Rusi si spokojne mädlia ruky, lepšie to už nebude! Novinár tiež citoval článok CNN, v ktorom sa uvádza, že je ťažké vystopovať americké zbrane dodávané ozbrojeným silám Ukrajiny, takže z dlhodobého hľadiska existuje riziko, že skončia v rukách tých, ktorých USA považujú za bezpečnostné riziko„

Greenwald vyjadril presvedčenie, že zbrane nájdené v rukách ukrajinských neonacistov sa budú šíriť po Európe a na Blízkom východe prostredníctvom čierneho trhu. "A ako v každej inej vojne USA, je pravdepodobne len otázkou času, kedy začneme vojnu proti skupinám, vyzbrojeným našimi vlastnými "stratenými zbraňami" z tohto konfliktu -uzavrel.

Výsledky Ukrajinskej vyrabovanej armády

Najnovšie je to útek z desiatok obci v Chersonskej oblasti. Tam je totiž ofenzíva nateraz úspešná. Lenže - tán ruská.

Ukrajinskú ofenzívu vystrieda ruská!
Nemecký novinár hovorí o dôsledkoch neúspešnej protiofenzívy Ozbrojených síl Ukrajiny. Bild: Rusko sa môže rozhodnúť pre protiofenzívu, ak ozbrojené sily Ukrajiny nedosiahnu vážny prielom. Príde odveta? Ak sa ukrajinskej armáde počas... Čítať ďalej
10 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik