Advokát Para: Vyšetrovateľ NaKA odmietol povedať dôvody zadržania Tibora GAŠPARA a zložil mi telefón!
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Dostavil som sa osobne na PPZ, NAKA za vyšetrovateľom PZ kpt. KONEČNÝM, aby som mu podal potvrdenie už podaného návrhu (i) na nahliadnutie do spisu a (ii) zdôvodnenie zadržania Tibora GAŠPARA! A vyšetrovateľ tu nie je! Advokát Marek Para informuje o aktuálnej situácii ohľadne Tibora Gašpara.

ČUDUJ SA SVETE NIE JE TU ….

"Aká okolnosť bráni “poctivému” vyšetrovateľovi umožniť mi študovať spis a zdôvodniť mi zadržanie klienta?," pýta sa Para a prikladá doklad.

"VYHLÁSENÉ PÁTRANIE po stratenom vyšetrovateľovi PPZ, NaKA kpt. Tomáš KONEČNÝ pokračuje! Práve mi odmietol povedať dôvody zadržania Tibora GAŠPARA a zložil mi telefón," informuje Para.

FB/Marek Para

"JEDNA “ARCHÍVNA” (ešte nie spomienková, aj keď všetci vieme o čo ČURILLOVCOM ide) ZO SPOLUPRÁCE S TIBOROM GAŠPAROM A ROBERTOM KALIŇÁKOM."

"Od rána sa snažím spojiť s vyšetrovateľom PPZ, NaKA kpt. JUDr. Tomášom KONEČNÝM, ale JEDINÚ INFORMÁCIU, ktorú som z polície nateraz dostal je tá, že “JE PREDSA WEEKEND"!! Pozrel som do kalendára a OZAJ je weekend," posťažoval sa ešte v sobotu doobedu Para.

ALE

"ZADRŽANIE sa však realizuje z dôvodu AKÚTNEJ OBAVY Z MOŽNÉHO ZMARENIA VYŠETROVANIA, tak VERÍM, ŽE DNES VYŠETROVATEĽ VYKONÁ TEN AKÚTNE OHROZENÝ ÚKON A ZACHRÁNI TRESTNÉ KONANIE A AJ REPUBLIKU," naivne si ešte ráno myslel právnik.

HORÚCA AKTUALITA Vyšetrovateľ NAKA navrhuje pre Gašpara VÄZBU!
Vyšetrovateľ NAKA navrhuje, aby bol Tibor Gašpar vzatý do väzby po tom, ako ho v piatok obvinili z korupcie. Väzobné stíhanie navrhol aj bývalému vyšetrovateľovi NAKA Romanovi Stahlovi, ktorého podozrievajú, že sa nechal korumpovať Gašparom a... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik