Kam ešte napchá prezidentka svoje duše z PS?
11 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Toto má byť ta vláda “odborníkov”? Kam v Čaputovej vláde pozrieš, tam samý PSkár. Ministerstvo vnútra postupne a potichu obsadzujú nominanti z jediného politického spektra, upozorňuje Matúš Šutaj Eštok, poslanec za Hlas-SD.

ČAPUTOVEJ VLÁDA A PROGRESÍVNI NOMINANTI

Ministerstvo vnútra postupne obsadzujú nominanti z jediného politického spektra - toto ma byť ta vláda “odborníkov”? Túto otázku kladie v úvode svojho statusu, ku ktorému pridal aj video, na sociálnej sieti Šutaj Eštok.

"Keď som sa nedávno dozvedel, že Vallov nočný primátor Martin Kráľovič sa stal štátnym tajomníkom na ministerstve vnútra (MV), ostal som v nemom úžase. Jeho doterajšia náplň práce bola komunikácia s majiteľmi bratislavských krčiem a dobrovoľnícka práca na festivale Pohoda," približuje naozaj skutočnú "kvalifikovanosť" novej posily ministerstva politik.

"Tak som sa zamýšľal, kto bude ďalšou posilou v jednotlivých rezortoch. Môj tip bol, že to bude Vallov koordinátor na boj s komármi. No mýlil som sa," priznáva hlasák.

Šutaj Eštok hovorí, že ďalšou posilou pri Kraľovičovi na ministerstve vnútra bude Peter Rolný. Človek priamo z mimovládnej organizácie GLOBSEC! "Som presvedčený, že na MV s takým Danielom Milom, ktorý v Bruseli šíril klavstvá o ohrození demokracie na Slovensku a ktorý prosil o intervenciu pozorovateľov počas volieb na Slovensku, si človek z GLOBSECu bude náramne rozumieť," hovorí Šutaj Eštok.

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

 

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Aféra Tatragate? Čaputová ešte bude pokladať vence pod sochu svätej Pamely a Monči!
VŠETKY ZÁLESKEJ ROZSUDKY SA MUSIA PREVERIŤ A DENNÍK N BY MAL BYŤ VYŠETROVANÝ! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha v reakcii na prevalenie megaškandálu - tzv. TATRAGATE. No dodáva, že na Slovensku je, žiaľ, všetko po... Čítať ďalej
10 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik