Aféra Tatragate? Čaputová ešte bude pokladať vence pod sochu svätej Pamely a Monči!
10 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

VŠETKY ZÁLESKEJ ROZSUDKY SA MUSIA PREVERIŤ A DENNÍK N BY MAL BYŤ VYŠETROVANÝ! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha v reakcii na prevalenie megaškandálu - tzv. TATRAGATE. No dodáva, že na Slovensku je, žiaľ, všetko po starom. A aj prezidentka Zuzana Čaputová prestala akosi rýchlo "citlivo" vnímať.

Postaví im Čaputová sochu?

"Tódová a Záleská čelia vážnemu podozreniu, že spoločne zneužívali systém súdnej moci - výsledkom je, mimochodom, smrť Milana Lučanského. Z toho naskakujú zimomriavky. Roky klamali verejnosť, roky nikto, ani čitatelia Denníku N, netušili, že Tódová je v milostnom vzťahu so Záleskou. A ďalej sa drzo tvárili, že sú nezaujaté," upozorňuje Blaha.

A teraz z nich podľa smeráka liberálne kaviarne ešte robia hrdinky. "Ešte aj sochu im postavia a Čaputová bude zahraničným návštevám ukazovať Tepláreň a pokladať vence pod sochu svätej Pamely a Monči."

Blaha upozorňuje, že všetci liberáli predstierajú, že táto kauza je o homosexualite. Ale nie je. Je o tom, že dve verejné činiteľky tajili vzťah, ktorý mohol mať sakramentský dosah na to, akú dôveryhodnosť má ich práca - čo je pri profesii novinára a sudcu alfa a omega ich činnosti, prízvukuje.

Mazákovi UŠLA pointa? Takto sa vyjadril k MEGAŠKANDÁLU novinárky a sudkyne
Niekomu zjavne uchádza pointa! Tu nejde o vzťah sudkyne a novinárky, ide o to, že verejný činiteľ, sudkyňa, ktorá poľuje na opozíciu, má vzťah s novinárkou, ktorá poľuje na opozíciu. A predseda Súdnej rady SR Ján Mazák to samozrejme vidí... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Veď oni si šliapu po jazyku

"Šéfredaktor Denníka N Kostolný obhajuje Tódovú úplne absurdne - vraj verejnosť neinformovala kvôli svojej bezpečnosti. A ešte zase zneužil Jána Kuciaka - až mi je toho Kuciaka ľúto, čo s ním títo lúzri po smrti dorábajú. Vtipné na tom je, že Tódová sama napísala, že svoj vzťah nijako netajili a dalo sa ich stretnúť v divadlách či reštauráciách. Takže o svoju bezpečnosť sa nijako nebála. O čom to potom dopekla tára Kostolný?," pýta sa oprávnene politik.

Blaha si myslí, že už ich majú plné zuby aj ich vlastní. Liberál Arpád Soltesz napísal, že redakcia o tomto vzťahu mala informovať a že novinári zďaleka nemajú také právo na súkromie, ako by chceli hrdličky z Tatier.

"Len si predstavte, že nejaký ľavicový novinár, ktorý roky búši do Lipšica, by mal vzťah s nejakou sudkyňou. A tá by odsúdila Lipšica. Počas našej vlády. Čo by s týmto sudcom dorobili liberálne médiá? Čo by robili s tým novinárom? A čo s nami? " Kladie otázky Blaha.

VYZLEČIE SI TALÁR? Záleská svojím mlčaním RISKUJE!
Záleská riskuje pozastavenie výkonu funkcie sudkyne! Tvrdí to sudkyňa Krajského súdu v Bratislave a členka Súdnej rady SR Dana Jelinková Dudzíková v relácii Anky Žitnej Lučaiovej TERAZ TAKTO. "Znepokojuje ma jej mlčanie. Lebo sudca by sa mal k... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

A prezidentka nič

Táto kauza podľa smeráka absolútne rozkladá akúkoľvek dôveru v hlavné médiá (ak ešte nejaká vôbec existovala) a čo je horšie, aj v súdny systém, osobitne na špeciále. Ak ešte nejaká vôbec existovala...

Zdroj foto: FB /ECh | Zuzana Čaputová

"Očakával som, že sa k tomu vyjadrí hlava štátu, ale kdeže - kuknite si jej Facebook, Čaputová radšej robí reklamu biznismenovi Čekanovi, ktorý tu svojho času chcel vyháňať neočkovaných ľudí do rozvojových krajín. Milan Lučanský možno zomrel kvôli dvom premotivovaným lesbám. Dušan Kováčik je kvôli nim vo väzení. Dávida Lindtnera čaká lynč. A tak ďalej."

A prezidentka nič. Jej to je jedno. A politológovia to isté. "Oni ešte aj v takejto situácii kopú do Smeru. Im už všetkým fakt preskakuje. Ešte raz - dve verejne činné osoby, novinárka a sudkyňa, čelia podozreniu, že ukradli právny štát. Čo môže byť väčší zločin?"

"Záleská, odstúpiť! Tódová, odstúpiť! Všetky Záleskej rozsudky preveriť a Denník N vyšetrovať. Iná cesta, ako z tohto celého bahna von, neexistuje," uzavrel Blaha.

K afére Tódovej a Záleskej sa VYJADRIL konečne aj HLAS! Očakávame od Denníka N TOTO…
Očakávam, že Denník N otvorene pomenuje problém s roky ututlávaným vzťahom elitnej sudkyne Záleskej, ktorá rozhoduje o osude politikov a mienkotvornej novinárky Tódovej, ktorá roky disponuje exkluzívnymi informáciami vo veciach, v ktorých Záleská... Čítať ďalej
10 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik