Prečo sa liberálne médiá nepýtajú na TOTO?
09 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Každý deň, čo médiá hlavného prúdu ignorujú kauzu Záleská – Tódová, prudko padá ich dôveryhodnosť. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Krásne sa ukazuje, že slovenské liberálne médiá, fungujú ako mafia. Vzájomne sa kryjú a pomáhajú si ututlať etické, či tresnoprávne prešľapy. Nedá sa im veriť, dodáva. A ponúka 15 otázok, na ktoré by si médiá mali pýtať odpovede.

Toto nevyhnije!

“Keď sa Róbert Fico potkne na chodníku, tak sú z toho 4 tony článkov. Tak ako je možné, že nikto nerieši, že verejný činiteľ, sudkyňa Záleská, ktorá má na starosti ťažké politické kauzy, je s najväčšou pravdepodobnosťou, v milostnom vzťahu s inou politicky aktívnou osobou, novinárkou Denníka N, Monikou Tódovou,” pýta sa Blaha na úvod.

“Krásne sa ukazuje, že slovenské liberálne médiá, fungujú ako mafia. Vzájomne sa kryjú a pomáhajú si ututlať etické, či tresnoprávne prešľapy. Nedá sa im veriť,” dodal.

"Mne je srdečne jedno, že sú Tódová a Záleská lesby, tu je témou totálny rozklad právneho štátu. Toto je 15 kľúčových otázok. Dá sa hovoriť o Záleskej, že je nezaujatá? Porušili obe etický kódex? Vynášala Záleská zo spisov? Čo to majú v Tatrách liberáli za tajný brloh? Platila vôbec Záleská za noc v hoteli? Nedošlo ku korupcii? Mohol ešte žiť Milan Lučanský, nebyť týchto dvoch osôb? A ďalšie a ďalšie otázky - nech sa páči, priatelia. Toto nevyhnije!"

Monika Tódová sa vyjadrila: "Neskrývame sa a nerobíme nič zlé"
"Investigatívna" novinárka Denníka N Monika Tódova zverejnila reakciu na aféru so sudkyňou Špecializovaného trestného súdu Pamelou Záleskou. Na webe dennikn.sk sa 8.8.2023 o 18.59 objavil text, ktorý mal titulok "Newsfilter: Čo by ste mali vedieť... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Podstatné otázky posledných dní
  •  1. Porušila sudkyňa Pamela Záleská etický kódex sudcov? Vzbudzuje jej milostný románik s mimoriadne jednostrannou a politicky vyhranenou novinárkou Tódovou, pochybnosti o jej dôveryhodnosti ako sudkyne?
  • 2. Porušila Monika Tódová etický kódex novinárov, ku ktorému sa Denník N pyšne hlási? Podľa tohoto kódexu, ak existuje konflikt záujmov, napríklad, že spím s tým o kom píšem, novinár o tom musí informovať redakciu a verejnosť. Informovala Tódová verejnosť o tom, že spí zo sudkyňou Záleskou? Možno mi len niečo ušlo.
  • 3. Ako je možné, že sudkyňa a novinárka, sú prichytené, práve pred rozhodnutiami sudkyne o kľúčových politických kauzách? Záleská poslala do väzby Milana Lučanského, ktorého Tódová nenávidela. Je to náhoda?
  • 4. Záleská poslala do basy Dušana Kováčika, ktorého Tódová tak isto nenávidela. A teraz ide súdiť smeráckeho advokáta Dávida Lindtnera, ktorého obe nenávidia. Je toto normálne? Je toto nezaujaté?
  • 5. Záleská a Tódová nocovali vo Vile Zvonica, ktorú vlastní istý Michal Repčák, ktorý sa vo videu Martina Daňa, pýši tým ako nenávidí Smer. Čo to tam majú za slniečkársky brloh, preboha?
  • 6. Hovorí sa aj o vlastníckych prepojeniach na Andreja Kisku. Ako je možné, že v takomto hoteli, alebo skôr v politicky liberálnej nore, ubytujú novinárku a sudkyňu, v špeciálnej izbe bez označenia?
  • 7. A kľúčová otázka. Zaplatila sudkyňa za ubytovanie? Alebo dostala od majiteľa hotela službičku, ktorú ma raz možno oplatí? Hovorí sa tomu tiež korupcia. Ako to, že sa to ešte nepreveruje?
  • 8. Nemá byť sudkyňa Záleská vyšetrovaná z hľadiska nadštandardných vzťahov s touto liberálnou komunitou okolo Tódovej a Repčáka?
  • 9. Je v poriadku, že Tódová sa v Repčákovom hoteli, správala ako na svojom pozemku? Oháňala sa s kontaktmi na majiteľa a papalášsky vyhadzovala iného hosťa.
  • 10. Tódová pracuje pre Denník N, ktorý vlastnia milionári z Esetu. Tí majú otvorený súdny spor o hotel Carlton, kvôli ktorému je Lipšicom a Záleskou, perzekvovaný náš právnik Dávid Lindtner. Nie je v tom konflikt záujmov?
  • 11. Nemá sudkyňa Záleská, s ktorou Tódová robila pijár rozhovor, informovať verejnosť o tom, že milostný vzťah s Tódovou, využíva na popularizáciu svojej osoby?
  • 12. Nevynášala Záleská na oplátku zo spisov pre svoju lásku Tódovú? A nerozhodovala v súdnych prípadoch tak aby potešila svoju mucinku?
  • 13. Je normálne, že počas vyšetrovania súdnej rady, sudkyňa Záleská nepriznala svoj milostný pomer s Tódovou, ktorý vrhá obrovský tieň podozrenia na každé jej rozhodnutie? Prečo tie tajnosti?
  • 14. Je v poriadku, že Denník N, ergo jeho majitelia z Esetu, majú prostredníctvom Tódovej takýto nadštandardný prístup k sudkyni, ktorá rozhoduje, hlavné politické kauzy a čírou náhodičkou, vždy rozhodne proti nominantom Smeru?
  • 15. Ako dlho sa už chodia do politického brlohu v Tatrách radiť novinárka so sudkyňou? Mohol ešte Milan Lučanský žiť, keby nebolo týchto dvoch arogantných osôb?

Facebook / Zuzana Plevíková | Pamela Záleská

“Toto všetko sú otázky, pred ktorými ani magisterka Záleská, ani Tódová neutečú. A čím dlhšie o tom budú mlčať médiá, tým viac sa stávajú spoluvinníkmi tejto kauzy. Povedzte mi, čo je toto do pekla, za prerastenú mafiu?” páta sa smerák na záver.

Tatragate: Daňo má aj videá, ktoré zverejňovať nechce (VIDEO)
Autor videa „nachytaných“ výletníčok novinárky Moniky Tódovej a sudkyne ŠTS Pamely Záleskej postupne púšťa ďalšie materiály, ktoré získal v tatranskom penzióne. Sám autor tento prípad nazval Tatragate. V tomto prípade totiž nejde o blízkom vzťahu... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik