MEDVEĎA by ste tu rozhodne nečakali! Mesto VARUJE obyvateľov
09 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Stretnutia s medveďmi sú v poslednom období takmer na dennom pretrase. Najnovšie pred  touto, podľa Budaja bylinožravou šelmou varuje mesto na juhu Slovenska.

Aj na juhu Banskobystrického kraja sa musia mať ľudia na pozore pred medveďom. Dôkazom je utorkový oznam Mestského úradu vo Veľkom Krtíši.

„Obvodná poľovnícka komora vo Veľkom Krtíši oznamuje občanom mesta Veľký Krtíš, že v katastrálnom území Veľký Krtíš v lokalite Dúbrava (pri vinohradoch smerom na Lučenec) bol vzhliadnutý medveď,“ píše sa na webe.

Zdroj: Screenshot stranky mesta Veľký Krtíš

„Z týchto dôvodov žiadame obyvateľov o zvýšenú opatrnosť pri pohybe v prírode,“ upozorňuje mesto.

Okres má aj iný problém

V posledných týždňoch aj okres Veľký Krtíš a najmä obce v blízkosti hraníc s Maďarskom zasiahla vlna nelegálnej migrácie. Na problém mainstream neupozorňuje.  Ako upozorňuje Michal Medveď - ĽS Naše Slovensko, migranti nechávajú za sebou bordel a spia na trávnikoch v centre miest. Polícia nekoná a kompetentní sa tvária, akoby tlupy nelegálnych migrantov, potĺkajúcich sa po slovenských mestách, boli u nás normálnou súčasťou života.

Viac vo videách

Zametajú pod koberc, až zodrali metly
Úrad inšpekčnej služby odmietol trestné oznámenie v prípade odpočúvania stretnutí odsúdeného podnikateľa Mariana Kočnera vo väznici. Rozhodnutie potvrdil aj prokurátor. Vyplýva to zo stanoviska, ktoré TASR poskytol tlačový odbor ministerstva... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik