Už čoskoro
06 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Bývalý agent zo Spojených štátov povedal, ako sa po porážke zmenia hranice Ukrajiny. Dôstojník americkej vojenskej rozviedky Scott Ritter vo vysielaní kanála YouTube Tour of Duty USA opísal víziu toho, čo čaká Volodymyra Zelenského po porážke. Ukrajinské hranice sa podľa odborníka zmenia veľmi skoro.

Ritter je presvedčený, že Kyjev čoskoro úplne stratí kontrolu nad územiami, približujúcimi sa k Chersonu a Záporožiu. "Rusko nikdy neopustí regióny, ktoré mu podľa ústavy patria",  hovorí americký dôstojník.

Ruská armáda nikdy nikam neustúpi

Scott Ritter tiež dodal, že ruská armáda sa nevzdá, kým si nevezme späť územia, ktoré považujú za svoje. Navyše, ak bude Ukrajina pokračovať v odpore a nepriateľstve, stratí aj Charkov a Odesu. EADaily pripomína, že hovorca ruského prezidenta Dmitrij Peskov už skôr zdôraznil skutočnosť, že Moskva chce kontrolovať iba územia, zakotvené v jej ústave.

Džidda - "konflikt na Ukrajine nemá byť Európskou vojnou"
Tým je asi povedané všetko. Takmer päťdesiatka najvplyvnejších krajín svet, vrátane Ukrajiny, sa zhodla na tom, že "toto nie je Európska vojna, je to dvojstranný konflikt dvoch štátov". Neinformuje o tom nikto iný, ako The Wall Street Journal.... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme