Panika na Ukrajine
06 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Zelenského vysokopostavený generál sa preriekol: "Rusi sa dostanú do Kyjeva za 12 hodín!" Panika na Ukrajine, generál Sergej Krivonos totiž ohlásil najhorší možný scenár! Informuje srbský web informer.rs. 

Ukrajinské úrady podceňujú silu ruskej armády, čo môže viesť k vážnym následkom, povedal pre televízny kanál Ravno generálmajor ozbrojených síl Ukrajiny Sergej Krivonos vo výslužbe. "Vojenskí experti, vrátane mňa, varujú, že Rusi sa môžu dostať do Kyjeva za 12 hodín" -  povedal.

Zelenskyj sa prerátal

Podľa generála Krivonosa prezident  Volodymyr Zelenský urobil vážnu chybu pri posudzovaní spôsobilostí ruských jednotiek, takže situácia sa ešte môže vyvíjať podľa najhoršieho scenára pre armádu Ukrajiny.

Krivonos už skôr poznamenal, že ruské jednotky majú nad nepriateľom značnú prevahu vďaka dobrej výzbroji a štátnej podpore. A Ak bude Kyjev príliš sebavedomo "šponovať strunu", Putin sa rozhodne do dvanásť hodín dobyť Kyjev.

Iba straty, nič viac

Ukrajina začala 4. júna ofenzívu v smere na Záporožie, južný Doneck a Bakhmut, pričom do boja vrhla jednotky vycvičené NATO a vyzbrojené západnou technikou. nateraz však s takmer nijakými pozitívnymi výsledkami. Podľa správy ruského ministerstva obrany zo 4. augusta stratili ukrajinskí vojaci od začiatku protiofenzívy v júni a júli tohto roku viac ako 43-tisíc ľudí.

Sľubujem vám, že zabránim tretej svetovej vojne!
Donald Trump zložil verejný sľub celému svetu v prípade svojho zvolenia za nového prezidenta USA. "Zabránim Bývalý a možno aj budúci americký prezident Donald Trump dal dôležitý sľub celému svetu – ak politik vyhrá voľby na budúci rok, zabráni... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme