TOTO JE BOMBA! Zatrasie to celým Slovenskom (VIDEO)
07 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Lipšicova opička Mončiči a sudkyňa Špecializovaného trestného súdu spolu na dovolenke! A je to vonku, šíri sa to celým internetom, toto nezastavia... Už ste videli, s čím prišiel novinár Martin Daňo? Sudkyňa Pamela Záleská a novinárka Denníka N Monika Tódová načapané v Tatrách na dovolenke. Takto vyzerá nezávislé súdnictvo a objektívna žurnalistika v praxi, píše na sociálnej sieti bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. Generálny prokurátor Žilinka by mal už dnes vydať zatykač na sudkyňu Pamelu Záleskú!

Nezávislé súdnictvo a objektívna žurnalistika v praxi

"Sudkyňa Pamela Záleská rozhoduje v konaniach, o ktorých zhodou náhod píše tendenčné články jej partnerka Monika Tódová z Denníku N. Sudkyňa Pamela Záleská, dáva nezákonné výhody kajúcnikom, o ktorých zhodou náhod píše promo články jej partnerka Monika Tódová z Denníku N," upozorňuje Gašpar.

"Myslím, že záver tejto kauzy bude nasledovný: Dámy (ak sa tak samozrejme identifikujú) sa vlastne nepoznajú. V aute boli spolu, lebo si náhodou stopli to isté. V rovnakom hoteli boli preto, že všetky ostatné boli obsadené, a izbu im dali tú istú, lebo recepčná urobila chybu. A, samozrejme, šéf Súdnej rady Mazák, práve tento víkend nevidí a nepočuje, preto označí celú vec za neopodstatnenú, veď sa nikdy nestala," skonštatoval Gašpar.

Žilinka by mal už dnes vydať zatykač

"Moje odhalenie páru Tódová / Záleská - novinárka a sudkyňa ktoré kooperujú veľmi pochybným spôsobom spustilu lavínu aku som ešte nezažil. Telefón horí - neviem odpovedať všetkým.... ale ešte kým spracujem celé video - tu je logické a polopatistické vysvetlenie toho, prečo by generálny prokurátor Žilinka mal už dnes vydať zatykač na sudkyňu Pamelu Zálesku," napísal Daňo na sociálnej sieti a dodal video.

Z tohto ešte bude riadny mazec!

"A je to vonku, šíri sa to celým internetom, toto nezastavia... Sudkyňa Záleská a novinárka Denníka N Tódová načapané v Tatrách ako sa v hoteli balia po krásnej noci - perfektné. Moja dôvera v slovenskú justíciu a v slovenské médiá narazili na nové dno - a to už som si myslel, že horšie to byť nemôže," píše smerák Ľuboš Blaha na Telegrame.

"Schválne si to pozrite, priatelia, Tódová ešte dokonca išla vyháňať novinára Daňa z hotela, kde bol sám hosťom - tí liberáli si už myslia, že môžu všetko. Z tohto ešte bude riadny mazec! To akože fakt ide niekto predstierať, že Záleská je nezávislá sudkyňa? A že Tódová je nezávislá novinárka? Toto je bomba," uzavrel Blaha.

Ako si toto Naď mohol dovoliť? (VIDEO)
Generálovi vo výslužbe Jozefovi Viktorínovi sa evidentne nedá uprieť vytrvalosť a dôslednosť. Dokazuje to vo svojom nedávnom videu, kde „oprášil“ svoju otázku z nedávnej minulosti, ktorá mu však nebola zodpovedaná. Jaroslav Naď sa totiž viac ako... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik