Najslávnejšia jachta na svete šla ku dnu
06 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Potopenie najslávnejšej jachty na svete: 80-stopový Cujo, ktorý používala princezná Diana a Dodi Fayed počas poslednej dovolenky pred ich smrťou, ide ku dnu po náraze do nateraz neidentifikovaného na Francúzskej riviére. Informuje dailymail.co.ik.

Neslávne známa loď, ktorú na poslednej dovolenke používali princezná Diana a Dodi Fayed. 

Zostávajú iba spomienky

Luxusná motorová jachta, na ktorej si princezná Diana užívala svoju poslednú letnú dovolenku na juhu Francúzska, sa ponorila na dno mora. Cujo, kedysi tiež obľúbenec hollywoodskych superhviezd, zmizol pod vlnami Stredozemného mora po tom, čo narazil do neidentifikovaného objektu asi 28 míľ od Beaulieu-sur-Mer na Francúzskej riviére.

Ľudia sú v poriadku

Po nehode sa podarilo zachrániť sedem ľudí na palube, ale loď skončila v hĺbke takmer 8200 stôp (asi necelých 2500 metrov), uviedla miestna polícia. „Kapitán lode Cujo vyslall Mayday,“ povedal jeden dôstojník. Jeho loď sa potápala v dôsledku naberania vody.

Z Antibes na riviére boli vyslané záchranné člny a po uistení sa, že všetci sú v bezpečí, žandári zistili výrazný vnik vody na úrovni predného pravoboku. Jej majiteľ aktivoval čerpadlá a nechal motory v chode, ale to nezastavilo potápanie lode.“ Dorazili aj záchranné člny, ale jachtu sa už nepodarilo zachrániť." Dodal zdroj. 

Panika na Ukrajine
Zelenského vysokopostavený generál sa preriekol: "Rusi sa dostanú do Kyjeva za 12 hodín!" Panika na Ukrajine, generál Sergej Krivonos totiž ohlásil najhorší možný scenár! Informuje srbský web informer.rs. Ukrajinské úrady podceňujú silu ruskej... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme