Po Nitre pobehoval NAHÁČ: Pleskol jednu policajtovi! (VIDEO)
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Na Mostovej ulici v Nitre to opäž žilo! Video z neuveriteľného incidentu zverejnil anonymný člen v skupine Nitra na Facebook-u.

Na videu, ktoré zverejnil anonymný člen vo facebookovej skupine Nitra vidieť, ako sa zdatný muž v sychravom nočnom počasí prechádza po Mostnej ulici akoby nič. Ešte predtým pobehoval po ceste medzi autami. Okoloidúcich pohľad na muža v Adamovom rúchu pobavil.

Za mužom sa vybrali aj dvaja príslušníci mestskej polície. Exhibicionista sa k jednému z nich otočil a po pár slovách dal policajtovi facku. O pár sekúnd neskôr skončil naháč kľačiac na zemi, kým na miesto dobehol tretí mestský policajt.

 

https://www.mojevideo.sk/video/3c818/_aha_normalne_pleskol_fizlovi__na_mostnej_ulici_v_nitre_to_opat_zilo.html

Polícia sa už predmetnou sitáciou zaoberá. "Polícia v Nitre vec preveruje ako podozrenie z trestného činu vytržníctva a útoku na verejného činiteľa," povedala pre portál pluska.sk Viktória Borloková, hovorkyňa KR PZ Nitra.

Jožo Ráž bez obalu: PUTIN, GAYOVIA, UTEČENCI
Frontman kapely Elán - Jožo Ráž prehovoril o trochu neobvyklej téme. Zaspomínal na dobu zamatovej revolúcie, ale zodpovedal aj otázky z trochu iného súdka… Za komunistov bolo lepšie, zase toľko nekradli Jožo Ráž sa nebojí tém týkajúcich sa... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik