Obžalovaný Kiska: Ja nič, ja muzikant!
05 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Amerika má svojho Trumpa, my máme Kisku. Obaja chodia po súdoch a obaja tvrdia, že sú nevinní.

Čo im súd kladie za vinu

Kým Trump sa snažil zvrátiť výsledok prezidentských volieb a nechcel prijať porážku, Kiska pri svojej úspešnej prezidentskej kampani podvádzal. Je obvinený z pokračovacieho zločinu daňového podvodu a v prípade dokázania viny mu hrozí trest sedem až dvanásť rokov za mrežami.

Myslím, že okrem basy by  tento daňový podvodník a zlodej mal prísť o všetky výhody, ktoré mu z prezidentského úradu vyplývajú.

Neúspešný prezidentský kandidát Róbert Fico porážku priznal a víťazovi zablahoželal

No keď sa zistilo, že Kiska vo volebnej kampani podvádzal, Fico sa vyjadril, že voľby boli neférové. Ak by Kiskovi dokázali vinu, mohli by ho označiť za nelegálneho prezidenta. Podľa Fica Kiska klamal, keď hovoril o financovaní kampane.

Tvrdil, že prezidentskú kampaň hradil z vlastných zdrojov.  Pritom sa preukázalo, že kampaň platila spoločnosť KTAG, v ktorej figuroval ako spoluvlastník a konateľ.

Kiska: Ja nie, to oni

Bývalý prezident svoje obvinenia odmieta. Vidí za nimi Ficovu pomstu. Hovorí, že nie on, ale Róbert Fico, Róbert Kaliňák, Norbert Bödör a Tibor Gašpar by mali stáť pred súdom.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Banáš nekompromisne o slovenských politikoch: ZLODEJI VERZUS HLUPÁCI
Zlodeji verzus hlupáci, dve konkurenčné skupiny slovenskej politiky, povedal v rozhovore pre Parlamentní Listy.cz populárny spisovateľ Jozef Banáš. Hovoril tiež o vojne na Ukrajine, napríklad o tom, čo mu hovoria sami Ukrajinci. Hovoril o vývoji,... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik