Na deti išiel so SEKEROU v ruke!
05 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Skupinke mladistvých vyhrážal zabitím! V Rimavskej Sobote spôsobil paniku agresívny mladík, ktorý sa smrťou vyhrážal deťom. Po chvíli z miesta odišiel, ale následne sa vrátil so sekerou v ruke. Informoval o tom portál Rimava.sk.

Banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová uviedla, že v areáli bývalého plážového kúpaliska sa mladík vyhrážal trom dievčatám a jednému chlapcovi, že ich zabije. Potom z miesta odišiel a keď sa o polhodinku vrátil, mal už v ruke sekeru a začal mladistvých naháňať, pričom sa im opätovne vyhrážal.

Deťom sa podarilo ujsť a privolať policajnú hliadku, takže krátko nato bol aj zadržaný. Bola mu obmedzená osobná sloboda, následne mu bolo vznesené obvinenie. Stále s ním prebiehajú procesné úkony a bude spracovaný podnet na ukončenie veci v superrýchlom konaní," uviedla Faltániová pre portál Rimava.sk.

Kiska na súde
Na Okresnom súde v Poprade v piatok pokračuje súdne pojednávanie s bývalým slovenským prezidentom Andrejom Kiskom. Spolu s konateľom firmy KTAG Eduardom K. čelí obžalobe z pokračovacieho zločinu daňového podvodu. Hovorkyňa Krajského súdu v Prešove... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik