Hlas ľudu: NAĎ ŠÍRI HOAX – JE TO DOKÁZANÉ
05 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Ak ste pri Naďovej fotke so škatuľou čítali "A Soroš odkazuje, že nebuď labuť a poď voliť", neverte! Je to lož. Alebo, ak chcete po našom, hoax.

Toto nie je hoax, toto je sranda

Telefonovala som starému Sorosovi, čo to ten Naď, preboha, napísal. A starý pánko povedali,  že to je veľká hovadina, väčšia ako celý Naď. Že jeho voľby na Slovensku nezaujímajú, že on je rád, že je rád. Máme ho nechať na pokoji dožiť sa aspoň stovky. A máme si zvoliť Fica, keď sa ho národ tak veľmi dožaduje.  Tá volavka PS z paláca si aspoň nemusí trápiť ubolenú hlavičku, koho poverí zostavovaním vlády.

Nuž, a volala som aj do Žiliny

Mám tam dobrého známeho. Jeho meno nepoviem, aby ho náhodou Naď nezažaloval za šírenie pravdy. Tento  môj známy mi povedal, že Naď chodil po Žiline aj so škatuľou a Letanovskou a dvojhlasne vyhukovali po celom meste:

„Dezolátom sa čas kráti, prichádzajú Demokrati. Zvíťazíme raz a dva, voľte číslo dvadsaťdva!“

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

KLAMÁR BARÁNIK NECHCE PLATIŤ!
Poslanec Alojz Baránik rád moralizuje a poúča verejnosť o právnom štáte, o tom ako Maroš Žilinka nerešpektuje zákony, cíti sa byť nedotknuteľný a pritom jediný kto sa takto správa je on sám. Skonštatoval to na sociálnej sieti hlasák Matúš Šutaj... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik