Hlas ľudu: Kto si choval hada na prsiach, ten vie
08 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Stáva sa. V práci či v politike. Niekomu dôverujete a on vašu dôveru sklame. Opustí vás, podráža vám nohy a vyťahuje špinavosti. V politike zvlášť.  Keď ide o niečo, človeka treba potopiť. Špinavci vedia ako na to.

Zajačie úmysly sú nám blízke

Ak si napríklad riaditeľka školy pripustí svoju zástupkyňu príliš na telo a zástupkyňa má zajačie úmysly, môže sa stať, že sa jej podarí jej pád a vlastné povýšenie. Nenahovárajme si, že to tak nie je.  Keď sa rozhliadneme po okolí, isto niečo nájdeme. Ja poznám minimálne dva také prípady.

Treba byť opatrný

Ten, kto je vo svojom postavení prezieravý, vie, že ani najlepšiemu kamošovi sa nemôže celkom otvoriť. Má tajnosti, ktoré si nechá pre seba. Lebo mnohí čakáme na príležitosť, kedy akú „špinu“ vytiahneme na toho druhého.

Zvlášť teraz pred voľbami čakáme, čo kto na koho nájde

Už teraz vylievame kýble špiny na tých, ktorým neprajeme. Od bývalých smerákov Pellegriniho a Zalu sme sa dozvedeli, že Smer je stranou minulosti. Napriek tomu sa v prieskumoch  ukazuje, že je to strana s najväčšou podporou a najsilnejším lídrom.

Fico je ten, ktorý by mal Slovensko vyviesť z marazmu. Našťastie ani on, ani Pellegrini nevyťahujú na seba veci zo spoločnej kuchyne. Možno nie je čo a možno sú obaja natoľko inteligentní a vedia, že čo sa doma uvarilo, to sa doma zje.

Matovič má niečo na Sulíka

Bývalí spolustraníci z OĽaNO už svoju inteligenciu naplno prejavili. Dalo by sa povedať, že si nevedia prísť ani na meno. Obviňujú sa navzájom. Za všetko zlé môže ten druhý. Rovnaké vzťahy vládnu aj medzi bývalými koaličnými partnermi. Už dávnejšie sa Igor Matovič zastrájal, že má niečo vážne na Sulíka. Čo to je, necháme sa prekvapiť.  Možno sa to dozvieme pár dní predtým, než pôjdeme voliť. Aby to zabralo.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Banáš nekompromisne o slovenských politikoch: ZLODEJI VERZUS HLUPÁCI
Zlodeji verzus hlupáci, dve konkurenčné skupiny slovenskej politiky, povedal v rozhovore pre Parlamentní Listy.cz populárny spisovateľ Jozef Banáš. Hovoril tiež o vojne na Ukrajine, napríklad o tom, čo mu hovoria sami Ukrajinci. Hovoril o vývoji,... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik