ĎALŠIE ÚMRTIE mladého človeka: Odišiel bývalý útočník Slovana Crnkić
05 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Bosniansky futbalista Nermin Crnkić, bývalý útočník Slovana Bratislava zomrel vo veku 30 rokov. Rodák z mesta Novi Grad mal dlhodobé zdravotné problémy, príčinou jeho smrti boli pravdepodobne problémy so srdcom. Informoval o tom bosniansky denník Dnevni avaz.

Crnkić bol v rokoch 2016 až 2017 útočníkom Slovana Bratislava. Aktívnu kariéru ukončil v roku 2021, v minulosti pôsobil aj v Michigane Bucks, Jablonci, Znojme či Sarajeve. So svojou rodinou žil v USA.

Putin podľa oscarového režiséra
Putin nie je monštrum, vyhlásil podľa česklého webu novinky.cz oscarový režisér Oliver Stone. Ostrieľaný filmový režisér Oliver Stone v podcaste britského komediálneho herca a aktivistu Russella Branda povedal, že ruský prezident nie je monštrum,... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik