NO ZBOHOM! Výsledky Čaputovej vlády iba za tento týždeň
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Tomáš Taraba na sociálnej sieti bilancoval. Ohodnotil len posledný týždeň práce a snaženia vlády poverenej prezidentkou Zuzanou Čaputovou. A nič lichotivé to veru nie je.

1. Čaputovej minister pôdohospodárstva Bíreš súhlasil v Bruseli v rozpore so stanoviskom Slovenskej republiky s tým, aby sa pestovali v Európe geneticky modifikované plodiny a aby sa dostali do potravinového reťazca. Čaputovej progresívni liberáli útočia na zdravie ľudí, pretože mechanizmus, ktorý Brusel pretláča má zabrániť tomu, aby sa ľudia účinne vedeli brániť pred konzumáciou GMO.

2. Minister dopravy Lančarič odmietol urobiť čokoľvek so škandalóznou zmluvou so Sky Tollom, ktorá vytunelovala zo slovenských diaľnic doposiaľ na súkromné účty vyše miliardy eúr. Toto je najväčší tunel ľudí okolo Borisa Kollára, ktorých dosadil na pozície do NDS. Zmluvu, ktorú podpísali pred pár týždňami je ešte nevýhodnejšia ako tá pôvodná, o ktorej Kollár a spol tvrdili, že ju treba zrušiť.

Tomáš Taraba vyzýva Zuzanu Čaputovú aj Máriu Kolíkovú na zverejnenie všetkých zmlúv na k nám dovážané vakcíny. FOTO TASR - Jakub Kotian

"Som rád, že nominantka SNS - Život NS Darina Mosná na tlačovej konferencii za úniu autobusových dopravcov, spolu s úniou nákladných dopravcov, informovali o nekonaní ministra a bábkovho premiéra Ódora pokiaľ ide o túto zmluvu, ktorá vyberá obrovské peniaze od slovenských vodičov a nič do systému nevracia," hovorí Taraba.

Po pár hodinách sa však na sociálnej sieti opravil. "Včera som povedal, že nová zmluva na dialničné mýto je totálny tunel a že Ódor a jeho minister sa tomu len nečinne prizerá. Dnes už Ódor priznal, že je to tak pre štát po všetkých stránkach nevýhodné, že musí podať trestné oznámenie. Keby sme boli ticho, aj on by bol ticho," uzavrel politik.

KLAMÁR BARÁNIK NECHCE PLATIŤ!
Poslanec Alojz Baránik rád moralizuje a poúča verejnosť o právnom štáte, o tom ako Maroš Žilinka nerešpektuje zákony, cíti sa byť nedotknuteľný a pritom jediný kto sa takto správa je on sám. Skonštatoval to na sociálnej sieti hlasák Matúš Šutaj... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik