Blaha vstal z mŕtvych! ČO CHYSTÁ?
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Počas uplynulých týždňov by sa mohlo Slovákom zdať, že podpredseda Smeru sa prepadol pod čiernu zem. Ľuboš Blaha nás však vyviedol z omylu. Nie, nezablokovali ho už nadobro aj na Telegrame, to si len dal pauzu od sociálnych sietí, od politiky, predvolebnej špiny aj od civilizácie. Čo teda robil?

"Toto som robil ostatné dva týždne, priatelia," vysvetľuje Blaha a dokladá fotografiu. "Obklopený karpatskými lesmi som písal knižku o Che Guevarovi - a dnes môžem slávnostne oznámiť, že je dopísaná, čakajú ma už len drobné úpravy," pochválil sa opozičný poslanec.

"Potreboval som na chvíľu vypnúť od slovenskej politiky a oddýchnuť si - a niet lepší spôsob oddychu, ako napísať knihu, čo poviete?" 

Demokracia po slovensky

Podľa Blahových slov by okolo septembra či októbra knižka Che mohla byť v kníhkupectvách, ak ju zase nestopne liberálna cenzúra - "Che Guevara predsa bojoval proti kapitalizmu a americkému imperializmu - písať o takýchto "dezolátoch", to sa predsa v slobode a demokracii nesmie... A už vôbec by si niečo takéto nemal dovoľovať Blaha," smeje sa politik slovenskému poňatiu demokracie v posledných rokoch. 

Je späť!

Blaha približuje, že kniha má štyri kapitoly, dve o Guevarovom živote, dve o jeho filozofii a politickom odkaze pre 21.storočie. "Je to odborná kniha, ale snažil som sa ju písať tak, aby si ju mohol prečítať každý." 

"Laco Kamenický mi do knižky nakreslil niekoľko nádherných obrazov Che Guevaru, máte sa na čo tešiť, je výborný maliar. Želám vám krásny víkend, priatelia a zo srdca ďakujem za všetky vaše správy, som späť," sľúbil v závere politik.

Gašpar ich ZOTREL všetkých! TOTO si Čaputová, Ódor či progresívci len tak za klobúk nedajú (VIDEO)
Nikde vo svete by Pavol Ďurka po tom všetkom čo o ňom vieme, nemohol behať po slobode a, nedajbože, vykonávať právomoci policajta! Upozorňuje na to bývalý prezident policajného zboru Tibor Gašpar. To, že ho Čaputová a Ódor kryjú, je len dôkazom... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik