RODINU SI NEVYBERIEŠ! Ako politikom zavaria škandály rodinných príslušníkov
04 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Poriadne im zavarili! Reč je o blízkych ľuďoch známych politikov, ktorí sa zviditeľnili najmä škandálmi, prešľapmi či nemiestnymi výrokmi. Portál pluska.sk sa obrátil na odborníkov s otázkou, ako to môže ovplyvniť ich voličské preferencie.

Starý Šimečka sa sloganom PS neriadi: Určite nie odborne a slušne

Len nedávno vzbudil poriadny rozruch otec europoslanca a lídra Progresívneho Slovenska (PS) Michala Šimečku - publicista Martin M. Šimečka. V rámci diskusie Denníka N v Banskej Bystrici označil voličov strany Smer za „svine vo vnútri ľudských bytostí“. Výrok vyvolal búrlivé reakcie nielen zo strany opozície. Mladému Šimečkovi, ktorý presadzuje vo svojej kampani slušnosť a sám sa pýši tým, že predstavitelia PS sú bez škandálov, správanie jeho otca určite na popularite nepridalo. Ale ktovie, či mu slová vlastného otca vôbec prekážali.

Michal Šimečka a Martin M. Šimečka, foto: FB/MŠ

Šimečka však nie je jediný, ktorému jeden z rodinných príslušníkov poriadne zavaril. Podľa portálu na politickej scéne nájdeme viacero takých prípadov, keď stránky bulváru zaplnili články o škandalóznom správaní či výrokoch členov rodiny známych politikov. 

FICO na výrok "DUCHOVNÉHO BEZDOMOVCA" Šimečku reagoval vtipom
Predseda Smeru-SSD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti Telegram reagoval na nedávny výrok publicistu Martina Milana Šimečku, ktorý sa o voličoch strany Smer nepriamo vyjadril ako o „sviniach“. Šimečka v nedávnej diskusii Denníka N v Banskej... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Mladý Sulík to dáva to na hulváta

Syn politika Richarda Sulíka Filip sa už dlhší čas prezentuje ako hulvát a uráža každého, kto mu príde do cesty. Práve Sulík st. ho pravdepodobne vychoval, a to, čo dnes robí, je výsledkom výchovy Richarda Sulíka, konštatuje politológ Radoslav Štefančík. Naozaj s ním nevie jeho otec urobiť poriadok?

Filip len nedávno dourážal komičku Simonu Salátovú, ktorú nazval "tučnou sviňou" a púšťal sa aj do jej malého syna. Salátová však naňho trestné oznámenie nepodala a možno aj preto si mladý Sulík dovoľuje ešte viac. Neštíti sa totiž urážať komika a moderátora Bekima Aziriho a zosmiešňovať osoby na invalidnom vozíku. Tí mu vraj zaberajú veľa miesta v posilňovni. 

IG/Filip Sulík | Filip Sulík

Sulík ml. sa podľa portálu netají tým, že v živote si málokoho váži a rešpektuje. Je rád, že môže byť sám sebe pánom a tiež priznáva, že mu nikto nebude rozkazovať. Dokazuje to svojimi drsnými vyjadreniami na sociálnej sieti. Všetko by bolo v poriadku, keby ľudí neponižoval pre ich vzhľad či hendikep.

„Málo čo je otravnejšie ako ľudia, čo sú na vozíku a snažia sa byť vtipní a každý vtip, čo z nich vyjde, je referencia na to, že sú na vozíku,“ atakoval v éteri mladý Sulík osoby so zdravotným znevýhodnením. „Kým to robil Bekim, tak som to ešte vedel uniesť. Ale nejak sa rozrástla komunita srandistov vozičkárov a musí to prestať,“ dodal Filip bez štipky empatie,  čím urazil aj komika Bekima.

Filip vyvolal aj pohoršenie, keď sa objavili informácie o jeho superbiznise, ktorý spustil na internete. Mladých ľudí „hecoval“ na splnenie rôznych šialených výziev, akým bolo natočenie porna, zjedenie výkalov zvierat či spláchnutie hlavy v záchode.

Filip Sulík si koleduje o poriadny problém, ktorý rieši už aj polícia
Kedy už konečne dospeje a skoncuje s pubertiackym správaním? Syn poslanca NR SR Richarda Sulíka (SaS) Filip lieta opäť v obrovských problémoch. Šialené nápady typu ako zjesť ho_no, ho môžu vyjsť poriadne draho. Tentokrát po generálnej prokuratúre... Čítať ďalej
27 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Cigánikovej manžel - mužský gigolo

U saskárov sa o pikantný škandál postarala aj poslankyňa Jana Bittó Cigániková. Jej manžel Daniel Bittó bol súťažiacim v reality šou VyVolení v roku 2006. Na povrch vtedy vyplávala aj jeho temná minulosť. Kedysi si totiž zarábal ako gigolo v Taliansku. Šokujúce je, že svoje služby neponúkal ženám, ale mužom.

Foto: FB/Janka Bittó Cigániková

Na pikantnosti a prepieranie špinavej bielizne je však zaručene najväčšia odborníčka expartnerka predsedu parlamentu Borisa Kollára – Barbora Richterová. Tá rozprúdila hotovú vojnu s politikom a na dennej báze zásobuje sociálne siete informáciami z jeho súkromia. Kollár tvrdí, že je to súčasť diskreditačnej kampane.

"Aha! Sexuálny deviant má nový billboard! Heslo je ale neúplné, podľa mňa by tam malo byť - POMÁHÁŤ VIEME - HLAVNE SEBE! Borko má svoju vilu na Capri a vy svoje balóniky a farbičky drahí voliči. Balóniky fakt zvýšia životnú úroveň obyvateľstva. Každý víkend balóniky, farbičky a keď motyka vystrelí, tak aj kopček zmrzlinky a to uuuplne ale uuuuuplne zadarmo!!" Napísala najnovšie Barbora na sociálnej sieti a pridala aj zopár fotiek.

Čo na to odborník

„V niektorých prípadoch nemôžeme za svojich rodinných príslušníkov, najmä keď ide o našich súrodencov alebo rodičov. Tak trochu môžeme za výchovu svojich detí a za to, ako sa správajú, pretože sme ich vychovávali odmalička. Určite preto treba rozlišovať o akých rodinných príslušníkov ide,“ myslí si politológ Radoslav Štefančík.

„Ak niekto robí také hlúposti ako mladý pán Sulík, tak to môže staršiemu Sulíkovi určite uškodiť, pretože je zodpovedný za jeho výchovu a za to, ako sa dnes správa napriek tomu, že je už dospelý. Ale to, ako sa napríklad správa pani Richterová vo vzťahu k svojmu bývalému milencovi, môže byť úplne jedno, lebo tam neexistuje nejaký príbuzenský vzťah,“ doplnil ďalej Štefančík.

Richterová už vytiahla aj Kollárove smetie (VIDEO)
Ešte začiatkom tohto roka Richterovej vŕtanie do Borisa Kollára (Sme rodina) vyzeralo, ako scény jednej z ohrdnutých konkubín, mamička dvoch z trinástich (či pätnástich?) detí postupne pritvrdzovala, až to prerástlo do politického zemetrasenia,... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Odborník si však nemyslí, že by to výrazne ovplyvňovalo voličov. Výnimka podľa neho je, ak by sa nejaký rodinný príslušník zúčastnil na rozkrádačke, či mal otvorený korupčný škandál. „Ale pokiaľ je niekto gigolo vo svojej mladosti tak to je úplne irelevantné. Nakoniec možno pani Cigánikovej práve pán manžel poradil, aby si na billboarde dala dole nohavičky. To znamená, že jablko v tej rodine nepadlo ďaleko od stromu a ten životný štýl a hodnotový svet majú pravdepodobne obidvaja podobný,“ uviedol tiež Štefančík.

Jeho kolega politológ Tomáš Koziak si naopak myslí, že škandalózne správanie rodinných príslušníkov môže uškodiť danému politikovi. “Za príbuzných si nemôžeme. To, čo robia naši príbuzní, pokiaľ sú to ľudia plnoletí a trestne zodpovední, za to politici objektívne nemôžu a je to aj ťažké ovplyvniť. V každom prípade im to v ich politickej činnosti nemôže pomôcť skôr uškodiť,” hovorí Koziak.

Richterová zverejnila ďalšie nechutnosti o Borisovi Kollárovi! Domov pôjdeš plná môjho semena...
"Zasmejeme sa a asi si aj poplačeme, keď uvedomíme, že toto zviera ktoré patrí tak do ústavnej liečby pod zámok máme na čele štátu," vyťahuje aj s komentárom ďalšie pikantnosti jedna z matiek dvoch Borisových detí. Barbora Richterová zverejňuje aj... Čítať ďalej
18 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik