Hegerovi a ďalším Demokratom ľudia neveria! Pýtajú sa: "Pán Heger, Vy sa necítite trápne?"
04 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Nenechajme Slovensko v rukách tých, ktorí ho buď rozkradnú alebo rozhádajú!!! Demokrati majú skúsený tím, ktorý je pripravený slúžiť občanom," píše na sociálnej sieti expremiér a exminister financií Slovenskej republiky Eduard Heger, ktorý vymenúva skúsených členov svojho tímu. Sú medzi nimi Naď, Budaj, Šeliga, Letanovská a ďalší. Všetko členovia bývalej vlády, koaliční poslanci, ktorí majú za sebou 3 roky plné chaosu, kvôli ktorému sa voľby na Slovensku uskutočnia predčasne, 30. septembra 2023. Ľudia im už neveria a po odkazoch, ktoré Hegerovi nechali, je takmer isté, že vo voľbách takmer určite ostanú Demokratom iba oči pre plač. 

Poďľa Eduarda Hegera sú garanciou odbornej a slušnej politiky  Andrea Letanovská, Jaro Naď, Karel Hirman, Jana Žitňanská, Jozef Tirak Mihal, Ján Budaj, Juraj Šeliga a mnohí ďalší. Všetko odídenci z iných politických strán, ako napríklad Za ľudí, OĽaNO a SaS.

"Neodrádzajú nás aktuálne prieskumy. Intenzívne navštevujeme slovenské mestá a obce, hovoríme s vami o vašich problémoch aj úspechoch," deklaruje Heger.

V príspevku na sociálnej sieti Heger presviedča aj o tom, že Demokrati majú víziu a plán pre Slovensko a vymenúva:

- nové a modernejšie nemocnice, 200 nových ambulancií v regiónoch, rezidenčné programy pre lekárov, aby neodchádzali do zahraničia;

- dostupné škôlky a školy hodné 21. storočia, ktoré deti naučia kriticky myslieť a analyzovať;

- podpora vedy, výskumu a inovácií - máme skvelé mozgy, ktorým však musíme vytvoriť podporné podmienky na prácu;

- a nezabudneme ani na tých najzraniteľnejších. Výrazne rozšírime pomoc pre zdravotne znevýhodnených, osamelých rodičov či opatrovateľov.

"Demokrati sa nevzdávajú!" Odkazuje Heger s výkričníkom.

Ľudia v komentároch majú čo sa týka Demokratov jasno. Buď ich vnímajú ako zradco, alebo ako neschopných

"Želám vám zabudnutie a 2%... Až keď takí ako vy tu nebudú,tak sa ľudia možno prestanú hádať...," píše Marián.

"Pán Heger, Vy ste sa necítili dnes trápne, keď sa na vyhlásení Demokratov pustilo video? Veď Vy ste toho celého boli súčasťou. Stáli ste vedľa Matoviča 3 roky, podporovali jeho nezmyselnè nápady, neohradili ste sa ani vtedy, keď dourážal všetkých, ktorí nesúhlasili s jeho nápadmi. Vy si naozaj myslíte, že všetci trpíme stratou pamäti?" Pýta sa pani Anita.

"TB otrasná, úbohá, a líderka ? Veľká chyba. Váš odchod zo strany, ktorá Vás dostala až do kresla premiéra bola tiež veľkou chybou," odkazuje pani Emília.

"Pán Heger, Vy sám veľmi dobre viete, kto skutočne spôsoboval hádky v koalícii a viete aj to, prečo sa ta koalície vytvorila. Nebolo na výber. Keby ste sa pre dobro tejto krajiny neoddelili od OLANO, tak sme všetci mali veľkú šancu na úspech. Vy ste sa spolu s odidencami pricili o to, aby tu potencialne znova zavládla mafia a ako bonus k tomu fasisti! Mali ste ešte vydržať. Keď ste sa dokázali pretvarovať a hryzt do jazyka 7 rokov tak dobre, že Vám Igor bezhranicne veril, tak ste ešte mali vydržať, kým sa hlava mafie úplne zoslabi. Potom ste mohli založiť vlastnú stranu. Na to bol čas. Hovoríte, že rad hráte šachy. Mám pocit, že ste veľmi namysleny, ale slabý hráč. Strana DEMOKRATI nemá žiadnu charizmu. Fico a Pelegriny svoje svinstvo zakrývajú a robia sa dobrými. Vy ste sa u mňa zapísali ako PODRAZAK!" Píše pani Katarína.

"Pán Heger: ja Vám musím pripomenúť, že voliť by ľudia mali podľa výsledkov a nie podľa programov. A aj dúfam budú. A Vy osobne ste bol 3 roky pri kormidle financií ako minister a / alebo ako premiér. 3 roky. Toľko už nikto nedostane. A financie sú v rozvrate. Krajina rozhádana, Fica ste vzkriesili, veď 30 mesiacov ste to ťahali s Igorom ako jeho svedok (Igorov). Povedzte nám: čo je dobre nastavené? Že to dobre pôjde, od Vášho odchodu. Čo?" Pýta sa aj analytik Igor Bošňák z Dáta bez pátosu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik