Prezident Putin navštívi kolegu na čele členskej krajiny NATO
02 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Putin a Erdogan sa dohodli na návšteve ruského lídra v Ankare. Turecko je členskou krajinou Severoatlantickej aliancie. Oznámil to agentúrny web eadaily.com.

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan sa dohodol so svojím ruským náprotivkom Vladimirom Putinom na návšteve ruského prezidenta v Ankare. Oznámila to dnes, 2. augusta, kancelária tureckého lídra po telefonických rozhovoroch medzi nimi.

Termín nie je ešte určený

„Prezident Recep Tayyip Erdogan mal telefonický rozhovor s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Počas rozhovoru sa lídri zhodli na otázke Putinovej návštevy v Turecku,“  - hovorí správa. Termín návštevy nie je určený.

Čo na to ukrohujeri?

Kancelária tureckého prezidenta tiež poznamenala, že Putin a Erdogan diskutovali o dohode o obilí počas viacerých telefonických rozhovorov, najmä Erdogan povedal, že Turecko bude pokračovať v intenzívnom úsilí o obnovenie čiernomorskej iniciatívy. Zatiaľ nie sú známe žiadne ďalšie podrobnosti.

Ďalšie peniaze pre Ukrajinu
Taiwan v spolupráci so slovenskými nadáciami podporia obnovu Ukrajiny. Taipejská reprezentačná kancelária spolu s Nadáciou Pontis a Nadáciou otvorenej spoločnosti v utorok podpísali darovaciu zmluvu na Úrade vlády SR. TASR o tom informovala Simona... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme