OSN odkázala Kyjevu - dosť!
03 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"To by už stačilo" - poslala Organizácia spojených národov z New Yorku odkaz do Kyjeva Volodymyrovi Zelenskému. OSN je proti ukrajinským útokom na Moskvu.

"Útoky dronov na Moskvu musia byť zastavené." Na brífingu to uviedol zástupca hovorcu generálneho tajomníka Svetovej organizácie Farhan Haq. Poznamenal, že OSN je proti akýmkoľvek útokom na civilné objekty. 

To musí prestať

„Nemáme informácie z prvej ruky, ale sme proti akýmkoľvek útokom na civilné ciele, nech sa vyskytnú kdekoľvek. Ak sú to civilné budovy v Moskve, potom sme proti útokom a chceme, aby prestali,“ povedal Hack.
Podľa správ od začiatku mája do 1. augusta zaútočilo na Moskvu a Moskovský región najmenej 28 ukrajinských bezpilotných lietadiel, 12 z nich poškodilo obytné budovy alebo vládne zariadenia.

Naznačili finálny úder
"Ak Kyjev a Západ kompetentne nezareagujú na nočné útoky Ozbrojených síl Ruskej federácie, vyvstane otázka bezpečnosti vládnych objektov na Ukrajine". Uviedol to vojenský expert Pravda.Ru, analytik Boris Podoprigora. Podľa jeho názoru sú údery... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme