Taraba o Matovičových Fiatoch: Zdá sa, že ide o podobný biznis ako pri „firmičke“ z Trnavy!
01 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Náš „Bojovník proti mafii,“ čo si Igor Matovič uvádza ako oficiálne povolanie na volebnej kandidátskej listine, (tak trochu v rozpore so zákonom) začal svoju najnovšiu predvolebnú estrádnu show. Tentoraz vymenil Fabiu a „vilu v Cannes“ za Fiaty. Tieto autá majú pomôcť Slovensku v boji proti „mafii a korupcii.“ Lenže.. zdá sa, že nie vždy je všetko tak, ako sa zdá. Poukázal na to opozičný politik Tomáš Taraba (kandidát SNS).

Rozruch hodný Matoviča

O tom, že pri tomto novom Igorovom „symbole anti korupčnosti“ hneď na začiatku fungovala korupcia, sme vás informovali aj my. Samozrejme o žiadnu korupciu nešlo. Vec síce rieši NAKA, ale zas až tak tie rozviazané ruky nemá.

A medzičasom sa zistilo, že Matovičov biely kôň, ktorý sa na úrade snažil za pomoci peniažtekov vybaviť urýchlený prepis Fiatiek, nekorumpoval. On si na danom úrade obálku s peniazmi totiž len zabudol! Nato si spomenul hneď ako sa vrátil z dovolenky. Na ktorú sa vybral okamžite, ako sa snažil nekorumpovať.

Veď to kúpil za štátne!

Opozičný politik Tomáš Taraba, ktorý ide do volieb na kandidátke strany SNS, Tomáš Taraba, si však všimol aj inú vec.

„Matovič a OĽaNO za štátne peniaze, ktoré získali na činnosť politickej strany, kúpili Fiaty 500. Jedno auto ich vyšlo podľa ich údajov na 10 000 eur.

Pri kliknutí na internet a snahe kúpiť tieto autá v Taliansku, nájdete ceny za tieto autá na úrovni 3000 až 5000 eur. Auto na obrázku má dokonca otvorenú strechu, je v super zachovanom stave a je to dlhšia verzia. Aká je tam teda marža?

Aspoň máme prehľad s akými maržami sa zrejme naučili robiť počas Covidu, kde rozflákali bez verejných obstarávaní miliardy eur,“ napísal na sociálnej sieti kandidát za SNS T. Taraba.

Demokrati ÚPLNE NA DNE: Šeliga išiel s plyšovým medveďom na Žilinku! (VIDEO)
Mimoparlamentná strana Demokrati opätovne vyzýva generálneho prokurátora Maroša Žilinku, aby začal konať vo veci údajného manipulovania s nahrávkami, ktoré verejne prezentuje šéf opozičnej strany Smer-SD Robert Fico. Na pondelkovej tlačovej... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik