Hlas ľudu: Ako Danko v TA3 Dírera zabil
02 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Andrej Danko si ide svoje. Vstal z popola a zdá sa, že po trojročnej prestávke opäť mieri do parlamentu. V snahe presadiť sa na svoju kandidátku zapísal zvučné mená, ktoré so svojimi ministraničkami nemali šancu uspieť. Ale nie je sám. Urobili tak viacerí lídri.

Zdá sa, že Dankovi to prospelo. A prospeli mu aj tri roky mimo parlamentu. Z politika, ktorý bol mnohým na srandu, sa vypracoval na politika s istým rešpektom.

Svoju šikovnosť dnes dokázal v priamom prenose relácie V politike na TA3. Rišo Dírer si  Danka určite zapamätá. Ak ešte bude s ním robiť nejakú reláciu, dobre si premyslí, čo sa ho opýta. V tej poslednej   mu pripomenul, že bol súčasťou vlády v čase, keď zabili Kuciaka. „A to budete obviňovať aj Hegerovu vládu, že je zodpovedná za vraždu dvoch ľudí z Teplárne?“ opýtal sa Danko.

Touto vetou odzbrojil a zabil nešikovného Dírera. Ten sa dlho nezmohol na slovo.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Jožo Ráž povedal skutočnú pravdu o Slovensku: Toto je cesta do PEKLA! (VIDEO)
Rútime sa do záhuby? Na túto otázku odpovedá za svoje názory milovaný aj nenávidený Jožo Ráž. Rocker bez masky na tvári, ktorý sa nič nebojí povedať aj pred kamerami. V Slovenskej politike fandí iba jednému politikovi. Matovič, Čaputová a ani Heger... Čítať ďalej
30 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme