Danko VYPOL Dírera z TA3!
01 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Moderátor Richard Dírer naďalej poukazuje na svoju dôležitosť v diskusiách, kde má prakticky len korigovať hostí. To, čo sa mu dostalo od Andraja Danka, ho umlčalo.. Legenda vraví, že mlčí dodnes.

Dírer sa však dostáva do pozície „vedúceho zájazdu“ a politikom doslova dopísmena diktuje to správne čo si on jednoducho myslí. Akýkoľvek odlišný názor agresívne preskočí alebo na politika rovno zaútočí. Typickým príkladom bol aj útok na Andreja Danka, kde ho obvinil z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnirovej, pretože sa to stalo za ich vlády.

Andrej Danko sa však nezľakol a dal mu výprask aký moderátor ešte v živote nezažil. Direr sa nezmohol ani na Slovo a už len lapal po dychu.

Dírer to nezvládol a viac si môžete pozrieť vo videu

V Sobranciach sa boja ľudia aj psov venčiť
Kým viacero obcí okresu Sobrance nedávno potrápila búrka s katastrofickými následkami, mesto už dlhší čas "terorizuje" skupina neprispôsobivých občanov. Vie o nich aj mestský úrad, na ktorom sa na nich ľudia sťažovali už niekoľkokrát. Teraz hovoria... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik